- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
Uyruk: Ingiltere
Boyu: 1,73 m
Takım: QPR
Pozisyon: 10 Numara
Bu sezon istatistikleri
Lig: Championship
27 maç: 10 gol 6 asist.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen bunu bende anlamıyorum.İngilizse gelmez buraya ne işi var. PL alt sıra takımlarında oynaren kötü, gerekirse Championship’te oynar yine gelmez.
aynen bunu bende anlamıyorum.
hiç hatırlamıyorum ingiliz kökenli genç bir yıldızın hatta geçtim genç yıldızı orta yaşlı birinin bile türkiye'ye geldiğini.
neden acaba? nadir Sturridge örneği var. onuda almak için ailesini, akrabalarını, amcalarını nusrete getirdiler oradan ucaga bindirip trabzon yaylalarını falan gezdirdiler köfte, sütlaç yedirip ikna etmeye çalıştılar.
gelmemeleri acaba ülkemizi kötü mü görüyorlar? yoksa futbol ortamı mı.
Adımı ne idüğü belirsiz, fenerlerin bahçelerinde dolanan koçlar ile aynı cümle içerisinde kullanmamanızı önemle rica ediyorum. Bunu şahsıma yapılmış bir hakaret olarak sayarım. O ismini zikrettiğiniz şahsın, youtube üzerinden dünkü K.O.Ç açıklamalarına bakıp bakıp menerli mastürbasyonu yaptığından zerre şüphem yoktur.
Adımı ne idüğü belirsiz, fenerlerin bahçelerinde dolanan koçlar ile aynı cümle içerisinde kullanmamanızı önemle rica ediyorum. Bunu şahsıma yapılmış bir hakaret olarak sayarım. O ismini zikrettiğiniz şahsın, youtube üzerinden dünkü K.O.Ç açıklamalarına bakıp bakıp menerli mastürbasyonu yaptığından zerre şüphem yoktur.
Ne tarafa gülüyoruz TMK?Yazın gelmesine çok var ama vızıl vızıl sesler duyuyorum.
Ne tarafa gülüyoruz TMK?