GSC Scout Eberechi Eze

Bekir Duman

Cezalı
Kırmızı Üye
Ebere-Eze.jpg

Uyruk: Ingiltere
Boyu: 1,73 m
Takım: QPR
Pozisyon: 10 Numara

Bu sezon istatistikleri

Lig: Championship
27 maç: 10 gol 6 asist.

Yaklaşık 6-7 ay evvel Onyekuru videoları izlerken nijeryalı bir scout kanalına denk gelmiştim orada görüp keşfettiğim bir isimdi. Çok meziyetli, dikine oynama ve oyuna yön verme konusunda çok iyidir totnım çok ciddi ilgileniyordu ama demek ki almamışlar. Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum çünkü bağıra çağıra bir yetenek var oğlanda.

İngilizse gelmez buraya ne işi var. PL alt sıra takımlarında oynar en kötü, gerekirse Championship’te oynar yine gelmez.

Son düzenleme:
İngilizse gelmez buraya ne işi var. PL alt sıra takımlarında oynaren kötü, gerekirse Championship’te oynar yine gelmez.
aynen bunu bende anlamıyorum.
hiç hatırlamıyorum ingiliz kökenli genç bir yıldızın hatta geçtim genç yıldızı orta yaşlı birinin bile türkiye'ye geldiğini.
neden acaba? nadir Sturridge örneği var. onuda almak için ailesini, akrabalarını, amcalarını nusrete getirdiler oradan ucaga bindirip trabzon yaylalarını falan gezdirdiler köfte, sütlaç yedirip ikna etmeye çalıştılar.

gelmemeleri acaba ülkemizi kötü mü görüyorlar? yoksa futbol ortamı mı.

aynen bunu bende anlamıyorum.
hiç hatırlamıyorum ingiliz kökenli genç bir yıldızın hatta geçtim genç yıldızı orta yaşlı birinin bile türkiye'ye geldiğini.
neden acaba? nadir Sturridge örneği var. onuda almak için ailesini, akrabalarını, amcalarını nusrete getirdiler oradan ucaga bindirip trabzon yaylalarını falan gezdirdiler köfte, sütlaç yedirip ikna etmeye çalıştılar.

gelmemeleri acaba ülkemizi kötü mü görüyorlar? yoksa futbol ortamı mı.

Hem futbol olarak hem de yaşam anlamında küçümsüyorlar sanırım ama zaten genel olarak da yurt dışıne pek çıkmıyorlar. Almanya, İspanya’yanda gitmiyorlar pek. İngiltere’de tutunamayan da adadaki diğer ülkelere gidiyor. Zaten en yüksek paraları da kazanabiliyorlar ülkelerinde.

Adımı ne idüğü belirsiz, fenerlerin bahçelerinde dolanan koçlar ile aynı cümle içerisinde kullanmamanızı önemle rica ediyorum. Bunu şahsıma yapılmış bir hakaret olarak sayarım. O ismini zikrettiğiniz şahsın, youtube üzerinden dünkü K.O.Ç açıklamalarına bakıp bakıp menerli mastürbasyonu yaptığından zerre şüphem yoktur.

Adımı ne idüğü belirsiz, fenerlerin bahçelerinde dolanan koçlar ile aynı cümle içerisinde kullanmamanızı önemle rica ediyorum. Bunu şahsıma yapılmış bir hakaret olarak sayarım. O ismini zikrettiğiniz şahsın, youtube üzerinden dünkü K.O.Ç açıklamalarına bakıp bakıp menerli mastürbasyonu yaptığından zerre şüphem yoktur.

Yazın gelmesine çok var ama vızıl vızıl sesler duyuyorum.

Klopp izletiyor bunu kendiside söyledi muhtemelen yazın alacaklar

Çok merak ediyorum bu oyuncudan scout ekibimizin haberi var mıdır beyler?

biliçsporun içinden geçmekte kralechi eze

Bu yaz nasıl büyük takıma gitmedi hayret. Çok klas topçu. Hazırlık maçlarında da silip süpürüyor.

Geri
Üst Alt