#EBileteHayır Yürüyüşü Pazar 13:00

e bilete neden hayır olsun arkadaş
magandalar karaborsacılar terör estirmeye devam mı etsin?
passolige hayır deseler anlarım da

:k19:
gercigi ikisi ayni sayilir türkiyede galiba.
öyle yaptilar. bu system oturana kadar türkiyede 2-3 sene gecmesi gerekir , belki daha fazla.

Müthiş bir federasyonunuz var , apple watchın piyasaya sürülmesiyle sadece apple pay ile stadlara girilmesi gibi egzentrik projeler bekliyorum , iyice azalsın taraftar sayısı ondan sonra stadları ilahi konserleri için kullanırız.

:k19:
gercigi ikisi ayni sayilir türkiyede galiba.
öyle yaptilar. bu system oturana kadar türkiyede 2-3 sene gecmesi gerekir , belki daha fazla.

tamamen siyasi ya
tff yönetmiyo ki futbolu padişah yönetiyo
e-bilete geçilsin dedi hemen yasa çıktı hemen uygulamaya konuldu kendilerine yakın bir bankaylada anlaşıldı
bi yavaş yavaş uygula be adam hükumete yalakalık yapacam diye bu kadar acele etmeye ne gerek var

pat yabancı sayısı düşürülür

pat seyircisiz oynama cezası kadın çocuklara çevirilir
pat küfürden seyircisiz oynama kaldırılır

vs birsürü örnek

Taraftarlar mutlaka Turkiye de 'kontrol' edilmeli, stadlara cok sayida kendini bilmez tipler giriyor , oyle apuk sapuk taraftar yani, her mac olay cikartmak isteyenler, simdi bi olay cikartsinlarda bidaki gun nerede geceyi geciriyorlar daha iyi anlarlar. Tabiki bunlari uygularken bide sacma sapan rantcilar cikiyor problem burada, buna tepkinizi gosterin. Ama stadda hangi koltukta kim oturuyor, bunlarin hepsi bilinmeli. Hele Turkiye de bilinmeli, birseyler sakliyorsunuz zaten stadda isiniz yoktur.

Son düzenleme:
tamamen siyasi ya
tff yönetmiyo ki futbolu padişah yönetiyo
e-bilete geçilsin dedi hemen yasa çıktı hemen uygulamaya konuldu kendilerine yakın bir bankaylada anlaşıldı
bi yavaş yavaş uygula be adam hükumete yalakalık yapacam diye bu kadar acele etmeye ne gerek var

pat yabancı sayısı düşürülür

pat seyircisiz oynama cezası kadın çocuklara çevirilir
pat küfürden seyircisiz oynama kaldırılır

vs birsürü örnek

Devlet passolig de ek gelir yaratmak istiyor. Zamanla olabilir ama su les futbols kşmse o parayı vermez

Devlet passolig de ek gelir yaratmak istiyor. Zamanla olabilir ama su les futbols kşmse o parayı vermez
aynen digitürk play alcaktım almadım sırf bu iğrenç lig ortamı yüzünden 300 değil 100 lira olsa yine acırım vermeye
futbol yok bol küfür var
hakaret var şike var ırkçılık var tehdit var

bi kerede karaborsadan bilet almak zorunda kaldım
ipsiz sapsız adamlar haksız kazanç elde ediyo

e-bileti savunacak kadar şuurunu kaybetmiş adamlar da varmış..

adamlar gizli soyarken sustunuz, şu anda yasal soygun yapıyorlar..

böyle bi saçmalık hiç yoktu.. şimdi bilet alan kelle başı 15 lira geçirecekler en az.. bilet komisyonlarını saymıyoruz bile..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tribunlerden pislikleri temizlemenin yolu o tribunlere kimsenin gelmemesini saglamak olmamali
Ogrenciler olmasa ogretmenlik cok guzel meslek diye bir soz vardir. Tribun belasiyla ugrasacagimiza oyle biseyler cikaralim ki kimse gelmesin dediler ve yaptilar. Isin garibi ortalama seyirci sayisini 750 ile bin arasina dusurenler her sehirde 40 bin kisilik stad yapiyor. Bu passoligden sonuc beklemek ortala bi avrupa ulkesinde uc yili bulur. Türkiye icin bisey soyleyemiyorum cunku burada hersey sacma sapan

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

e-bileti savunacak kadar şuurunu kaybetmiş adamlar da varmış..

Erdoğan ailesi sizi haraca bağladı, ses etmiyorsunuz, illa ananıza selam mı söylesin bu Erdoğan ailesi?

adamlar gizli soyarken sustunuz, şu anda yasal soygun yapıyorlar..

böyle bi saçmalık hiç yoktu.. şimdi bilet alan kelle başı 15 lira geçirecekler en az.. bilet komisyonlarını saymıyoruz bile..

sen ne diyon

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ebilete ve Passolig'e hayır ancak her kulüp için ayrı passolig satılması saçmalığına sonuna kadar hayır.Maça girmek için bir kart sistemi gelmesi mantıklı ve çağdaş ancak bunun her kulüp için ayrı satılması, kulüplerin buradan kendilerine pay çıkartmaları falan büyük saçmalık. Mesela ben 3 günlüğüne Bursa'ya gittim ve Galatasaray için aldığım passolige sahibim, o zaman ben o Bursa'da geçirdiğim sürede eğer ki bir maça girmek istersem tekrar Bursa için passolig satın alıyorum sonra gidip bir de bilet satın alıyorum falan, nerden bakarsan tutarsızlık ve saçmalık.Ha taraftarlar da bunu yine "EBİLETEHAYIR" gibi konuyu doğru yerden eleştirmeyen bir tavırla protesto edip gerginlik yaratacaksa, onlara da HAYIR...

aynen digitürk play alcaktım almadım sırf bu iğrenç lig ortamı yüzünden 300 değil 100 lira olsa yine acırım vermeye
futbol yok bol küfür var
hakaret var şike var ırkçılık var tehdit var

bi kerede karaborsadan bilet almak zorunda kaldım
ipsiz sapsız adamlar haksız kazanç elde ediyo

Ya sorma digiplay aldım evlat acısı gibi koydu yeminle

Erdoğan ailesi sizi haraca bağladı, ses etmiyorsunuz, illa ananıza selam mı söylesin bu Erdoğan ailesi?

bunu serdar demir adlı vatandaşa sağlam bi ceza verilecek mi yoksa ben hergün aynı hakareti önüme gelene edecem ?

İsa sonunda cezayı yiyen sen olursun boşver

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

İsa sonunda cezayı yiyen sen olursun boşver

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

yok öyle adam annemize küfretti tüm e-bilete karşı çıkmayanlara ceza verilmezse ekran görüntüsünü aldım , ablam avukat yarın ona verecem
öyle yok yani isteyen istediğine küfür etsin
yönetimdeki arkadaşlara saygım var bu konulara bu işleri karıştırmayı çok doğru bulmuyorum ama bu adam sağlam ceza almazsa o arkadaş mahkemeyle uğraşacak

yok öyle adam annemize küfretti tüm e-bilete karşı çıkmayanlara ceza verilmezse ekran görüntüsünü aldım , ablam avukat yarın ona verecem
öyle yok yani isteyen istediğine küfür etsin
yönetimdeki arkadaşlara saygım var bu konulara bu işleri karıştırmayı çok doğru bulmuyorum ama bu adam sağlam ceza almazsa o arkadaş mahkemeyle uğraşacak

Serdar demir yurtdısında yasıyo glb

Geri
Üst Alt