Eboue Prandelli’yi Çıldırttı!

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
b07708.jpg

Eboue’nin Florya’da yaptıkları şok etti.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

"" G.Saray yönetimi de Eboue’ye, “Alacaklarını ödemiyoruz, bu tavırların yüzünden git hakkını FIFA’da ara ve alacağın parayı da gecikmeli al” mesajını verdi. Sarı-kırmızılı yönetim, Eboue’nin takımla ilişkisini kesecek ve Eboue alacaklarını FIFA yoluyla tahsil edecek. ""

Masa başınında bir sınırı olmalı !

zaten dün ayşgl egmn diye birini çıkardılar, bir de bu olay; proje işliyor. aman galatasarayın 3 mlyn € ya getirdiği tanınmış futbolcuları (1'i şl sahibi), milli takımın sağbeki konuşulmasın; aman trabzonun transferleri konuşulmasın; aman lesh ribas konuşulmasın; aman kovulan abdullah konuşulmasın. ;)

Doğru olabilir bence. Eboue disiplinsiz bir oyuncu zaten. Paragöz olduğunu da biliyoruz.

Karaktersiz bir adam.. Pili bitince yerde yatmalar falan, nefret ediyorduk adamdan. Herkes gitti ama bu hala direniyor..

Haber doğru mudur değil midir bilmiyorum ama ödeyin parasını gönderin adamı. Fifa'lık olup ekstra faiz, tazminat vs. ödemenin bir anlamı yok, üzerine bir de rezil olacağız, başka transferler açısından da olumsuz gözükecek durum. Verin parasını, haklı değiliz.

Umarım doğrudur.

Kal lan. Kimler soymadı bu kulübü. sende kal yan gel yat paranı al sene sonu gidersin.

Haber doğru mudur değil midir bilmiyorum ama ödeyin parasını gönderin adamı. Fifa'lık olup ekstra faiz, tazminat vs. ödemenin bir anlamı yok, üzerine bir de rezil olacağız, başka transferler açısından da olumsuz gözükecek durum. Verin parasını, haklı değiliz.

yau öyle bi laf denir mi hiç (seninki değil, uefaya ver felan), adamı anadolu klüplerine kiralasan parasının yarısını verirler zaten. alla alla saçmalık

Yalan. Hiçbir kulüp bir oyuncuyu kulüpten kovacağım diye FIFA'da dava görülmesine razı olmaz, hele Galatasaray gibi bu konuda sicili pek de hoş olmayan bir kulüpse.

telles yerine kalsın dicemde nasıl olur bilmiyorum ama gitmemesi ısrarlar tam skandal ayıp ya 3 senedir ekmeğimizi yiyorsun o kadar başarı yaşadın kötü ayrılmak zorundamısın

Geri
Üst Alt