Eboue ve Uzun Taç Atışları

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Uzun muzun kullanma arkadaş. Her taç atışında 3 dakikamızı alıyorsun zaten. Sürekli ileri gidin atacağım deyip, triplere giriyorsun, bir şey yaptığın yok. Yakınına gelen adama atmayı da reddediyorsun. İşin gücün şovenizim. Rakibe hediye edilen top oluyor senin taç atışların. Ver işte en yakınındaki boştaki adama.

2.5 senedir bu konuyu bekliyordum

ödülünü özel mesaj yolu ile vereceğim

yarım saat el hareketi yapıp topu siliyor ve topu rakibe atıyor :mad-49:

kac kere ayni konu acildi..hepimiz biliyoruz zaten ne kadar gereksiz hamle oldugunu..

Eline koluna sağlık konuyu açan arkadaş.

Artık sabrım taştı, yeter ulan yeter.Her defasında yarım saat seromoni yapıp kullanıyor tacı, sonuç yok.

23723872138123 defa kullanılıp hiç sonuç alınamayandır.

Yine yatmaya calisiyordu. Tamam, adam da bir top kontrol'ü var ... 1%i Burak'a versen yardiracak. Ama yatmalari ve tac atislari insan'i cildirir.

Macin genelinde kötüydü. Fakat burda yabanci sinirlamasi da var. Önemli bir etken. Kötü bir etken. O yüzden yerin dibine sokarken biraz vicdanli sokun.

Sene sonunda uzun taçlarını, yere düşmelerini ve saçma sapan hatalarını da yanına alıp takımdan ayrılacaktır.

Hiç etkili oldu mu bu uzun taç atışları ben hatırlamıyorum

valla şu taçları kısa kullansa en azından top bizde kalır ya uzun atıyo kontra yiyoruz her maç

Daha kornerden doğru düzgün golü olmayan takım taçtan gol atmaya çalışıyor:42: Bugünkü harika orta hariç tabiki de:2_thumbs_up_-_animated:

Geri
Üst Alt