Eboue'den Şok İstek!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

b07708.jpg

Galatasaray, Emmanuel Eboue’den kurtulmanın yollarını arıyor.

Haberin Devami GSC Portal'da

Allah kahretsin lanet olsun ki böyle oyunculara gereğinden fazla ve maliyetli sözleşmeler yapıyoruz.

Şu takımda sözleşme bedelleri yarı yarıya düşük olsa o kadar çok şey kazanırdık ki.

Sözlesme süreleri hep gereginden fazla nedense!

Son 1 veya 2 sene bitik oyunculari besliyoruz adeta..

Karaktersiz bir adammis.. Yerden kalkmiyor zaten, 2 yil top oynaddi 4 yil para alacak eger gitmezse.

Göndermek icin üste para bile veriyoruz..

Eboue'nin böyle olacağı belliydi de Dany'i hemen göndeririz diye düşünmüştüm.Halen gitmedi o da.

karaktersizmiş yazık o kadar başarı yakaladı haketmediğin bir parayı istiyorsun kimse adamın hakkı isteyecek tabi gibi şeyler boşlamasın zaten 3 yılda hakettiğinden fazlası kadar para ödedik ilk 2 yılda hakkınıda verdi Allah var

Bunu sözleşmeyi imzalarken düşünmek lazımdı. Kariyerinin son yıllarındaki adam bizden kazandığı parayı başka yerden kazanamayacaksa gitmek istememesi doğal.

Kimse de demiyor bu managere neden bu kadar borcu var.

Sebep manager bizden zamanında süper bir sözleşme kopardığı için Eboue baya bi pay vaad etmiş.

Biz her uzattigimiz sözleşme için bu oyuncuların manager lerine bi ton para dokuyoruz.

Bikaç defa forumda yazdım ve bazı cok bilmişler tarafindan irkçı ilan edildim,afrikalı futbolcu eğer drogba gibi hem kalite hem insan olarak on numara değilse bu takıma afrikalı futbolcu gelmesin arkadaş,hem saha içinde süreklilikleri yok,hem kariyer için değil para için ölür bunlar,milli takimda bile prim için oynayan ve prim gecikince antremani boykot Edip maçlara çikmamakla federasyonlarını tehdit Edenlerde afrikalılar,belkide çocukluklarında yoksulluğu gördükleri için böyle olabilir,bakın siyahi futbolcu istemiyorum demiyorum,afrikada yetişen futbolcu istemiyorum diyorum,Transfer olmuyor diye yönetime sallayan çokbilmişler,hadi kolaysa siz gönderin dany ve eboeueyi

yaşı ilerlemiş yabancılarla 3 yıldan fazla sözleşme yapmak hep zararımıza oluyor, son yıllarda takıma 4 yıl faydalı olan yabancı hatırlamıyorum, verim 2 yılı pek geçmiyor, eboue 2 yıl iyiydi bu yıl boş, parasını ister tabiki gs için gelmedi para için transfer oldu, gitmemekte direniyorsa +1de değerlendirip kadro dışı bırakılmalıdır

hic sevmedim zaten kendisini. Komik olmaya calisiyor ama basarisiz oluyor benim gözümde. Bide su kendini yere atmalari yokmu, anca gider

Yaş ilerledikçe alacakları para azalması gerekirken artırırsan ayrılırken de bu kadar büyük meblağa takım bulamazlar yada ayrılırken büyük para isterler.

Bu seneki trabzonsporun yaptıgı kontratları örnek alın ey yönetim!!!

26-27 yaş altına artan, üstüne azalan kontrat

Bikaç defa forumda yazdım ve bazı cok bilmişler tarafindan irkçı ilan edildim,afrikalı futbolcu eğer drogba gibi hem kalite hem insan olarak on numara değilse bu takıma afrikalı futbolcu gelmesin arkadaş,hem saha içinde süreklilikleri yok,hem kariyer için değil para için ölür bunlar,milli takimda bile prim için oynayan ve prim gecikince antremani boykot Edip maçlara çikmamakla federasyonlarını tehdit Edenlerde afrikalılar,belkide çocukluklarında yoksulluğu gördükleri için böyle olabilir,bakın siyahi futbolcu istemiyorum demiyorum,afrikada yetişen futbolcu istemiyorum diyorum,Transfer olmuyor diye yönetime sallayan çokbilmişler,hadi kolaysa siz gönderin dany ve eboeueyi

Kel alaka.

Sanki Diego fenerin kara gözüne heyran.

BlueTapa

Gelince abooo cok iyi gidince vurun su alcagi yorumlari asla bitmiyecek galiba. Yönetim kusursuz sanirim?

Böyle sözleşmeler yapıldığı sürece futbolcu gönderemeyiz

Geri
Üst Alt