Eboue'ye Yasak Geldi!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
eboue-ye-yasak-geldi--1030249.Jpeg

G.Saray'ın bir türlü yollarını ayıramadığı Emmanuel Eboue'ye yönetimden yasak geldi.

Detaylar GSC Portal'da...

Foto :asd2:

Karara gelince iyi olmuş. Teklif gelen takımlar şu durumda fena değilmiş. Kendisi istemiş resmen.

Sanmiyorum, oyle birseyi normalde yapamaz bir kulub

not: foto komik :D

Eboue'ye 1 milyon Euro maaş veren bile mi çıkmıyor ya? Aradaki 1,5 milyonu biz öderdik, zararın neresinden dönsek kardır.. Şimdi 2,5 milyon Euro ödeyeceğiz "seve seve"..

Sabri ve Engin'e de getirsinler yasak

Adam alacak 2.5milyon eurosunu pesin. Sonra kontratini fes edecek, sonra da Hull midir Leicester midir oraya yillik 1.5 milyon euro ya imza atcak.

Bu hikayeden kaybeden kim? Yine Galatasaray... Kriz'e yol acmadan halledilmeliydi :(

Kurumsallik bize yaramadi arkadas...

Umarım bundan sonra Karaktersiz oyunculardan uzak dururuz. Yani yıldız die her oyuncuya atlamamak lazım.

Eboue olmak vardi aylik 3000tl alacaz dye sinavdan sinava debelenmezdk hic yoktan.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fb deki 30 yaş üstü futbolcular kendini paralıyor bizim Eboue ilk geldiği seneden bu yana geri sararak gitti yazıklar olsun birde 30 yaşında olacak.

Aslında bjk kesin alırdı bunu da işte hem dany olayı hemde yıllık ücret engel oldu.

Telles yerine Eboue kalsa cok daha iyi olurdu.Ozellikle icsahadaki maclarda cok ise yariyordu gecen sezon Kopenhag macini tek basina aldi resmen.

fotoya bak ya ulan eboue cidden çok farklı bir adam keşke komedyen olsaymış :D

Foto ilginç. :crushed:

Eboue para için ne pis seyler yapti ve yapiyor, insan utanir be.

Simdik ne güzel EPL veya Championship de oynayabilirdi.

ben böyle acemi yönetim hayatimda görmedim. Bakkal mi yönetiyorlar diyecem, hakaret etmis olucam bakkallara.

ebouenin ki de sacmalik koca bir yil maclara cikmiyacak eger devre arasi gitmese tabiki, bir prof. futbolcu icin cok uzun bir süre, sezon sonu simdi aldigi teklifleri bile alamiyacak,daha 31 yasinda saglam bir 3-4 sene daha futbol oynardi simdi ne olacak bakalim

Geri
Üst Alt