GSC Scout # Ebrima Colley

Nurdoğan Karakuş

Sarı Üye
Onyekurunu tekrar kiralanır mı, bonservisi alınır mı bilemiyorum. ancak medya sürekli sol kanat oyuncusu yazıyor. benim önerim de sol kanat üzerine olacak. Atalanta rezerv takımında oynayan Ebrima Colley. 20 yaşına yeni girdi. Gambiya milli takımında oynuyor. Atalantada oynayamamasının nedeni bölgesinde takım kaptanı Pacu Gomezin oynaması. kısa zamanda ismini duyacağımız düşünüyorum. çok hızlı, oyunu iyi okuyabilen uzaktan şutları olan gerektiğinde 10 numara poziyonunan kayabilen bir oyuncu. bitiricilik çok iyi. tam aradığımız kanat diyebilirim. 3-4 milyon euroya bitebilir transfer

15 maç 12 gol. Neredeyse her takımın aradığı özelliklere sahip üstelik 20 yaşında. 3-4 milyona hayatta bitmez

15 maç 12 gol. Neredeyse her takımın aradığı özelliklere sahip üstelik 20 yaşında. 3-4 milyona hayatta bitmez

rezerve liginde o gol sayıları. A takımda 1 kez süre aldı o da çok az. oynadığı mevkide takım kaptanı oynuyor. A takımda şans bulması çok zor. o nedenle 3-4 te bitebilir. piyasa değeri 300 .000 Euro

rezerve liginde o gol sayıları. A takımda 1 kez süre aldı o da çok az. oynadığı mevkide takım kaptanı oynuyor. A takımda şans bulması çok zor. o nedenle 3-4 te bitebilir. piyasa değeri 300 .000 Euro
Gördüm piyasa değerini abi. Ama artık günümüzde takımlar scoutlar rezerve takım a takım ayrımını çok yapmıyorlar. 17-20 yaş arası transfer ücretleri çift hanelere çıkmış durumda

Atalanta hayatta 3-4'e birakmaz.

Onyekuru da sorun cikar 8m euroyla kapilarina calarsak ancak dusunurler

Onyekuru nun alternatifi Onyekurudur kanımca, bizi bu kadar benimseyen ve maç içinde sürekli heyecanlandırma etkisi olan topçular kolay kolay bulunmuyor.

Geri
Üst Alt