- 13 Şubat 2009
- 27.869
- 25.350
- 3.468
Kadının başlığını görünce Cedi üst üste 2 isabetli atış yaptı sandım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ebru Şahin seçiminden ötürü Cedi o gün kariyer gecesini yaşamıştır muhtemelen :red:Kadının başlığını görünce Cedi üst üste 2 isabetli atış yaptı sandım.
@Murat Durmaz sen bunu mu izliyorsun yazıklar olsunNe biçim dizi la bu karı nişanlı ama başka birini öpmüş. Nişanlısına sana karşı dürüst olacağım bu evliliğe böyle baslayamam diyor. Vay anasını dürüstlüğe gel. Böyle dizinin abv kızın oyunculuğu da leş gibi zaten
Her kadın başlığında da seni görmeyeyim sapık adam !@Murat Durmaz sen bunu mu izliyorsun yazıklar olsun
Abartıldığı kadar güzel bir karı değil.Ebru Şahin seçiminden ötürü Cedi o gün kariyer gecesini yaşamıştır muhtemelen :red:
Ramazandayiz bu oyunlara gelmemHer kadın başlığında da seni görmeyeyim sapık adam !
Albenisinin olduğu da bir gerçek ama.Abartıldığı kadar güzel bir karı değil.
Yenge keşke yakalasa bu sozleriniAlbenisinin olduğu da bir gerçek ama.
Kısrak gibi karı. Önceki dizilerinde ata falan bindiği sahneleri izlerken hoop oturup, hooop kalkıyoruz :red:
Senin için dişi birey olması yeterli rengim.Albenisinin olduğu da bir gerçek ama.
Kısrak gibi karı. Önceki dizilerinde ata falan bindiği sahneleri izlerken hoop oturup, hooop kalkıyoruz :red:
yav senin allah belanı versin yaAlbenisinin olduğu da bir gerçek ama.
O kadar da değil ya. Öldürme sen de beni.Senin için dişi birey olması yeterli rengim.
Libidosu yüksek, sağlıklı bir erkek olmam zoruna mı gidiyor aslanım hea??yav senin allah belanı versin ya
sen sapıksın üstatLibidosu yüksek, sağlıklı bir erkek olmam zoruna mı gidiyor aslanım hea??
Bu tarz ithamların beni üzer minik kardeşim.sen sapıksın üstat
kavramları birbirleriyle karıştırmayalım
yeğenimsin seni severim gökhanımBu tarz ithamların beni üzer minik kardeşim.
Ağabey de lan bana puşt!yeğenimsin seni severim gökhanım
Milletin kari kizini paylaṣmaktan utanmiyonmu kanks yavEbru Şahin..
![]()