dursun başgan finalde oldugumuzdan haberi var mi acaba
Günaydın Eurocupta final oynayacak büyük takımın büyük taraftarı
Ezikler liderr la bi s...tirin gidinn baskette bizim tırnağımız olmazsın şikebahçe utanmadan bir de kendilerine oy vermiş mallar sürüsüAvrupa'nın En "Coşkulu" Taraftarları - Eurohoops Eurohoops
Hangi takım Avrupa’nın en “coşkulu” taraftarlarına sahip? Anketimize katılın!
Ulan dj seeley 4/5 üçlük ve 23 sayı atip çizgiden 2 de 0 atması yemin ederim Allahin mucizesidir hala aklim almiyor inanılmaz birsey.
Bi bu spikere bak bir de dünkü uyuz pısırık heriflere bak.Bundan daha otesi yakin zamanda bir kez oldu
Turkiye Finlandiya mucizevi mac Murat Kosova:Turk Hamamı - YouTube
Mis gibi havada elimizi ayağımızı buz kestirdi aslan parçaları. İlk 2 çeyrek muazzam hücum ettik bir tane zorlama atışımız yoktu, doğru atışlar, en iyi opsiyona kadar top dolaşımı, pick and roll vb. ne çalıştıysak kitap gibi oynadık ve işledi savunma da ise bunun tam tersi gerçekleşti, gerçi Canaria değişik bir takım bizim hücumsal varyasyonlarımıza yakın bir tane organizasyonları yoktu ancak kim topu kaldırıp attı ise girdi ve önüne geçemedik velhasıl Sinan'ın 2'de 0 çekmesiyle tura ortak oldular, maç boyunca çılgın atan Seeley'in de yine bir 2'de 0 çekmesiyle turu zor da olsa aldık. 2. devre Schlib yerine o toplar Micov üzerinden gitse zaten maç uzatmaya kalmazdı neden ısrarcı olduk anlam veremedim. İspanyol taraftarları ayrıca tebrik etmek gerek böyle dramatik bir son Abdi İpekçi'de yaşansa muhtemelen tekbirler eşliğinde Kanarya adalarına kadar kovalardık rakip takımı onlar ise sükunet ile karşıladır durumu. Artık kupa bizim gözüyle bakıyorum deplasmanda çok bocalamazsak.
Strasbourg a mı geliyor aslanlar final ne zaman tam olarak. Yakında Nancy e döneceğim strazburg yakın maça denk gelirsem gideyim.
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Uzatma periyodunu bir daha izledim de sadece 1 kez üçlük denemiş salaklar.İçeri girmek yerine 2 tane daha üçlük deneseler elenmiştik.
Uzatmalarda elleri çok fazla titredi. Atamazlardı.
Uzatma periyodunu bir daha izledim de sadece 1 kez üçlük denemiş salaklar.İçeri girmek yerine 2 tane daha üçlük deneseler elenmiştik.
Avrupa'nın En "Coşkulu" Taraftarları - Eurohoops Eurohoops
Hangi takım Avrupa’nın en “coşkulu” taraftarlarına sahip? Anketimize katılın!