EC 15/16 YF 2.Maç | G.Canaria 94-81 Galatasaray Odeabank | MS | 6 Nisan | FİNALDEYİZ

oooo kafamız çok güzel
abdi ipekçi arena
mecidiyeköy aşık sana
cimbomum anlasana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kağıt üzerinde Strasbourg'un geçmesi gerekiyordu bu turu. Ama her şey kalite değil. Mücadele de gerekiyor. Trento bu senenin Leicester'i oldu. Kupayı alamayacaklar belki de ama buraya kadar gelmeleri bile onlar için büyük başarı.

Kağıt üzerinde Strasbourg'un geçmesi gerekiyordu bu turu. Ama her şey kalite değil. Mücadele de gerekiyor. Trento bu senenin Leicester'i oldu. Kupayı alamayacaklar belki de ama buraya kadar gelmeleri bile onlar için büyük başarı.

Yasin be, o video yakışmıyor. Ben öyle bi tezahürattan gurur duymuyorum şahsen. Keşke silsen.

yakışıyor onlara, bir de F.a.a var o da başarılı.

Senin bileceğin iş tabi, ben bencesini dedim.

------------------------

Bu arada ilk yarı sonu 1 sayı farkla Strasbourg önde. Beaubois diz dize çarpıştı, ikinci yarıya çıkıp çıkmayacağını görecz. Çıkmazsa hem maç hem tur şimdiden Trento demek olur.

Arkadaşlar tamam hepimiz koyu Galatasaraylıyız ama Bayan oyuncular üzerinden böyle videolar yapmak Spor ahlakına aykırı.. ayıptır...

Spor takip eden insanlarıda spor'dan soğutur bu tür davranışlar.. kendimize gelelim.. aynı şey sizin annenize bacınıza yapılsa hoşunuza gider mi ? düşünün..

Hangi bayan olursa olsun, bir bayana küfredilmesine karşıyım.. yapmayın

Arkadaşlar tamam hepimiz koyu Galatasaraylıyız ama Bayan oyuncular üzerinden böyle videolar yapmak Spor ahlakına aykırı.. ayıptır...

Spor takip eden insanlarıda spor'dan soğutur bu tür davranışlar.. kendimize gelelim.. aynı şey sizin annenize bacınıza yapılsa hoşunuza gider mi ? düşünün..

Hangi bayan olursa olsun, bir bayana küfredilmesine karşıyım.. yapmayın

kadin demek istedin haralda

Ergin Ataman düşmanlarını öldüreceğiz!

Sent from my iPhone using Tapatalk

13487562631.jpg

strazburg biletlerini hazir edelim

Geri
Üst Alt