Merhaba Arkadaşlar,
Ben Trabzonspor taraftarıyım. Galatasaray kulübü ve taraftarı bizim için saygın bir rakiptir. Galatasaray'ın kazandığı başarılar, çıtayı yükseltmesi sebebiyle bizleri de olumlu etkilemektedir. Biz Galatasaray'ı ve Galatararaylıları mahalle maçı yaptığımız karşıki mahallenin çocukları olarak görürüz. Sahada fair-play çerçevesinde ama kıran kırana bir rekabetten sonra, kol kola tost yemeğe gideceğimiz dostlarımızdır Galatasaraylılar. Bu sebeple ara sıra fikirlerimizi paylaşmak için aranıza katıldım. Siz de beni karşıki mahallenizdeki bir dost olarak aranıza kabul ederseniz sevinirim.
Bu ilk mesajım vesilesiyle dün Fenerbahçe'yi yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupasını almanızı gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. En büyük dileğim ise, 2000'li yıllarda izlediğim Galatasaray'ı ve o ruhu tekrar yakalamanızdır. Çünkü, sizin Avrupa'da attığınız her golden sonra biz kendimizi kaybedercesine seviniyor; kazandığınız her zaferi sokakta sesimiz kısılancaya kadar kutluyorduk. Siz iyi olun ki, biz sizden iyisini yapmak için daha çok çalışalım.
Avrupa'da, Galatasaray oynuyorsa biz bu maçı alırız dediğimiz günleri tekrar görmek ümidi ile,
Selamlar,
Erhan