Eden Hazard, Chelsea’ye Veda Etti!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
47464

UEFA Avrupa Ligi finalinde Arsenal’ı 4-1 yenerek şampiyon olan Chelsea’de maç sonunda bir veda gerçekleşti. 7 yıl önce Fransa Ligue 1 ekibi Lille’den transfer edilen Eden Hazard, İngiliz ekibinden ayrılacağını açıkladı.

Real Madrid ile adı uzun süredir anılan ve kulübün başkanı Florentino Perez’in de adını açıkça söylediği Hazard, final sonrasında, “Sanırım bu bir elveda” diyerek başladığı sözlerine, “Rüyam Premier Lig’de oynamaktı ve bunu 7 yıl boyunca başardım. Kararımı, Chelsea’ye birkaç gün önce söyledim. Her iki takıma da söyledim artık şimdi anlaşmalarını bekliyorum. Futbolda ne olacağını hiçbir zamana bilemezsin. Şimdi yeni bir macera zamanı” şeklinde devam etti.

İngiliz Daily Mail gazetesine göre ise Real Madrid’in Hazard için ödeyeceği miktar 115 milyon Pound…

Real için mükemmel transfer Barça alıp başını gitmeden mantıklı hamlelerle ayağa kalkmalari lazım ...

Chelsea baya açıkta kaldı. Transfer yasağı var. Pulisic iyi oyuncu ama Hazard seviyesinden çok uzakta. Sarri'nin çok sevdiği Dries Mertens güzel otururdu Hazard yerine.

Ucuk rakamlar. Pogba+Raiola+Mourinho ABV hepinizin. Gereksiz yere abarttiniz piyasayi.

parayla samp. ne kadar kolay
adi real madrid

Geri
Üst Alt