eden hazard

Cevap: # Eden Hazard

Hazard iyi bir futbolcu, ama çokta abartılmaması gerekir. Dzsudzsak'a yönelmemiz gerekir.

Dzsudzsak Hollanda liginde oynuyorsa şüpheyle yaklaşmak gerekir performansına.

Zaten üst düzey liglerin birinde 25 gol 23 asist yapsa peşinde real,barca falan olurdu.Arda eğer gidecekse boşluğunu doldurabileceğimiz 3-4 futbolcudan biri Dzsudzsak

Aslında en büyük şüphem bu. Hollanda ligi çok yanıltıcı olabiliyor. Çünkü genel olarak çok açık, markajsız ve fazla güce dayalı olmadan oynanan bir lig. Yalnız ben yine de Arda'nın yerini doldurabilecek oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum. Biraz çelişkili oldu ama.. :)

Ben bütün hollanda liginden çıkan topçulara şüpheyle bakarım.Kezman,alfonso alves falan diğer liglerde etkili olamadı

sanki ardaya sahip çıktıkta sürekli şişiriliyor bu topic aynı şekilde dos santos boşuna hevesleniyoruz

Hollanda Ligine laf söylüyorsunuz ama bi Türk takımı ile Hollanda takımı karşı karşıya gelse kim yener?

Hazar'da gelince seneye Ş.Liginde oynayacak,daha çok göz önünde olacak.Gel-mez.

Kezman, Afonso Alves gibi örnekler veriliyor. Ozaman Ibrahimovic, Maxwell, VDV, RVP, Sneijder, Chivu, Suarez ve daha sayamadigim adamlar var. Bunlar nerde suan ve nereden geldi? Adamlar yetenekli futbolcu'dan anliyor ve yetistiriyor.

Transferler FRANSA liginden yapılmalıdır.

Hollanda Ligine laf söylüyorsunuz ama bi Türk takımı ile Hollanda takımı karşı karşıya gelse kim yener?

Sorun liglerin kalitesi değil. Sorun Hollanda liginde oynanan oyunun oyuncu performanslarına abartılı şekilde yansıması.

Geri
Üst Alt