# Eder Alvarez Balanta

O mantikla Cannavaro, Macherano, Puyol, Cordoba falan da cuce. Cuce olunca kotu mu olunuyor. Mantigin guzelmis :D

O halde Mertesacker alinsin 2 metre boyu var, daha gol yemeyiz :biggrin-new:

cannavaro falan filan cüce stoperlerin yanındaki stoperin boyundan haberi olmayan yurdum taraftarının dilendiği stoper, beş para etmez

Son düzenleme:
Futbolu iyi takip et renkdas baya sallaya sallaya gidiyorsun biraz genislet ufkunu :D

Dün trt'de Sao Paulo maçında izledim

Baya sağlam stoper

Foruma geldiğimizden beri alınsın dedik... kimse olumlu bakmadı.. denayer ile birlikte çok iyi ikili olurlardı

Bizim takımı iyi analiz edip ona göre transfer stratejimizi belirlemeliyiz. Benim düşünceme göre takım yaşlı, fiziği düşük ve boy ortalaması kısa. Dikkat ettiyseniz rakip takımın kullandığı her yan top, yada korner bizim kalemizde tehlike yaratıyor ve gol oluyor. Mesela son dakikada Rize den yediğimiz gol ..

Ben Denayer'i begenmiyorum. Denayer i begenen arkadaşlara soruyorum: Denayer'in Chedjue dan daha mı faydalı? Kac gol attı, kac gole (penaltıya) sebebiyet verdirdi? Kafa toplarında ustunluğu var mı? Yer tutma, rakip oyuncuyu marke etme anlamında iyi mi? Tum bunlara baktığımızda vasat bir stoper .. Bize cok daha kaliteli , fiziği güçlü, çabuk, kafa toplarını toplayacak , iyi sıçrayacak yada 190 üstü boyda oyuncular lazım.

Mancini TDken ilgilendiğimizi iddia ediliyordu

Biz Burdisso kazığı kiralamıştık yerine

ben cadırı kurayım cekırdeklerı baskası alsın

Bizim takımı iyi analiz edip ona göre transfer stratejimizi belirlemeliyiz. Benim düşünceme göre takım yaşlı, fiziği düşük ve boy ortalaması kısa. Dikkat ettiyseniz rakip takımın kullandığı her yan top, yada korner bizim kalemizde tehlike yaratıyor ve gol oluyor. Mesela son dakikada Rize den yediğimiz gol ..

Ben Denayer'i begenmiyorum. Denayer i begenen arkadaşlara soruyorum: Denayer'in Chedjue dan daha mı faydalı? Kac gol attı, kac gole (penaltıya) sebebiyet verdirdi? Kafa toplarında ustunluğu var mı? Yer tutma, rakip oyuncuyu marke etme anlamında iyi mi? Tum bunlara baktığımızda vasat bir stoper .. Bize cok daha kaliteli , fiziği güçlü, çabuk, kafa toplarını toplayacak , iyi sıçrayacak yada 190 üstü boyda oyuncular lazım.
ched dediğin adam fener maçında beyin kol bacak senkronizasyonunu sağlayamayıp yerdeki topa eliyle mudehale etmiş bir defans oyuncusu. DEnayer ise sakatlanmaza eğer gelecek 10 yıl premier ligde oynayıp ulan bir zamanlar bizde kıvırcık saçlı bir adam vardı diyeceğimiz bir stoper.

Şu an takımın en hızlı oyuncusu denayer, ayrıca en guçulsu de o. Tek sorunu sık sakatlanması ki sezona genel olarak bakarsak butun oyuncuların patlama durumu var. Ne hoca var ne kondsyoner.
Bugun madride koy oynar sırıtmaz.

Bizde oyuncuyu çabuk harcama hastalığı olduğu surece bu duzen devam eder.

Önce teknolojinin nimetlerinden yararlanmayı bilen bir kulup olalım sonra denayer vasat, linnes kötu deme luksunde bulunalım.

haber editörünün dil bilgisi 0 :)

Geri
Üst Alt