Haber Ederson, PFDK’ya Sevk Edildi

En az ne kadar ceza alabilir? Sirf keyif olsun zaten benim için cezasi yoksa iyi oynadigi maç sayisi 1 max 2.

Aynı kişiler sevke kadar avuçlamayı normal bulmuyordu ama görüntüye yapay zeka diyorlardı.

Algı operasyonu yürütemeyecek kadar angutluk mevcut.
Valla hiçbir konuda kırmızı çizgileri yok, öyle saçma bi topluluk haline geldiler

Şampiyonluk için namusunu pazarlık konusu yapar meze ederler

Icardi yaptığında da savunmadım, bunun takımla alakası yok ahlakla var

1 maç almazsa ortalığı yıkmalıyız

İcardi boş yere 1 maç ceza yedi ama bu yaptıkları algı döndü dolaştı şimdi bunların bir tarafında patladı. Ederson en az 1 maç ceza almazsa federasyonu istifa ettirene kadar sürekli protesto etmek gerekiyor.

Edersondan özür dilemek için veya aynısını bizede yap ne güzel avuçladın orda canımız çekti diyecekleri içinde sevk etmiş olabilr

G5HDtUjXAAEndnm.webp

Penis
Falan
Direk
Kaşıma

aslan parcasi bir daha..

Vay be Enfeksiyon var öylemi pek neden seyirciye dogru yapmis o hareketi diye soran olmamis mi? Birde koca 90 dakika bir kere o harketi yaptiysa nasil bir Enfeksiyon bu? Onu bunu gectim Kovanin teki Ederson, bize karsi oynasa daha iyi ama burdan mutlaka ceza yemeli . yoksa her mac icinde böyle harket yapan kisiye sahte rapor alip Enfeksiyonu vardi ayni Ederson gibi örnek gösterip cezadan kurtulursun.

ben pfdk yerinde olsam 1905 tl para cezasi verip nispet yapardim nasil olsa hesap soracak adam yok

Olayı ortaya çıkaran kendi low iq taraftarları olduğu icin savunmaları yersiz

Vay be Enfeksiyon var öylemi pek neden seyirciye dogru yapmis o hareketi diye soran olmamis mi? Birde koca 90 dakika bir kere o harketi yaptiysa nasil bir Enfeksiyon bu? Onu bunu gectim Kovanin teki Ederson, bize karsi oynasa daha iyi ama burdan mutlaka ceza yemeli . yoksa her mac icinde böyle harket yapan kisiye sahte rapor alip Enfeksiyonu vardi ayni Ederson gibi örnek gösterip cezadan kurtulursun.
perhis uzmani @Feramuz Kayalar 'a soralim

Geri
Üst Alt