Haber Ederson, PFDK’ya Sevk Edildi

Edersondan korktugumdan degil, zaten bu malin oynamasi bizim icin daha iyi

Ama ben bu kadar adaletsizlige gelemiyorum arkadas, bunun adi operasyon cocuklugudur

Resmen sikeci serefsiz bir camianin her dedigi oluyor bu da yetmezmis gibi üstüne biz kayriliyormusuz gibi hunharca algi yapiyorlar

Serefsiz sikeci pislikler, dünyanin en pis kulübüsünüz

Bunun yüzünden de burnunuz boktan cikmayacak gün yüzü göremeyeceksiniz

Yönetim istifa! Yönetim istifa!

Ben bıktım. 3 sezondur resmen fener ne istediyse o yapılıyor. Asıl komediyi Pazartesi günü göreceksiniz!

Onun bunun çocukları abv eşitlik kolpasi atmayın bu saatten sonra

Yönetim istifa! Bu ne iki yüzlülüktür lan o federasyon orada durmayacak ya Federasyon gidecek Ya YÖNETİM !

TFF uzun süredir bize diş bileyip hasmane tutum takınıyor. Bu da tuzu biberi oldu artık. Bu sene çok canımızı yakarlar daha yönetim pasif kalırsa.

Yok abi aklim almıyor. Kaşındı, rahatsız oldu diyeceğim ama defalarca okşadı.
Bu kadar kaşınma kesinlikle masum değildir.

Skyler bile Walter white doğum gününde daha az elliyordu

Başımızda korkak bir yönetim olunca yapılanlar az bile.

Sadece futbol degil bu ülkede sessiz olursan zayif olursun ve herkes 1 tekmede ben atayım der ,bu işin özeti bu.

Icardiye ceza
Ederson’a yok hea?

Ortalığı yıkmayan yönetim defolsun.

Daha ne yapılabilir bir takımı kayırmak için aklım almıyor. Üç senedir son dakika penaltıları, başka kimseye çalınmayan pasif ofsayt kararları, sadece kendi maçlarında rakiplere çıkan sarı ve kırmızı kartlar, istedikleri maça istedikleri yabancı hakemi atayabilme lüksü ve son olarak da bu.

Benzer olaylarda bir kez olur iki kez olur senin lehine karar çıkabilir ama bu kaçıncı? Federasyon başkanının açık açık canlı yayında tehdit ettiği camiaya bunların da yapılması artık TFF ve FB güdümlü savaş açıldığının ilanıdır. Son koz olarak Yasin Kol da atandığına göre planları tıkır tıkır işliyor.

Her şerde bir hayır vardır. Zaten bok gibi kaleci tek hikayesi uzun toplar ki bizim ona önlem almamız lazım. Ayrıca tff denen rezil kurumda acikca beyan etti kanitladi artik dikis tutmaz

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt