Haber Ederson, VAR Monitörüne Saldırdı!

Ligi kapatayım demiş. Karısına sövenlerden intikamını aldı

Kariyere bak, düştüğü duruma bak. Yıllık bonusları hariç 11m€ kazanıyor, çok da umurunda değildir muhtemelen ama büyük rezillik bulunduğu durum. Muhtemelen tek amacı kulübün sözleşme feshi karşılığında gelecek maaşlarını da alıp ayrılmak. Başka açıklaması yok şu yaptıklarının.

1777242124491.webp

Yaptığı satış, hainlik. Bile isteye kırmızı kart gördü gerçi fb öyle bir rezil camiaki bunu bile sahiplenmeye çalışır yok duruş vuruş ayağına da adam tiksiniyor bunlardan

Kariyere bak, düştüğü duruma bak. Yıllık bonusları hariç 11m€ kazanıyor, çok da umurunda değildir muhtemelen ama büyük rezillik bulunduğu durum. Muhtemelen tek amacı kulübün sözleşme feshi karşılığında gelecek maaşlarını da alıp ayrılmak. Başka açıklaması yok şu yaptıklarının.

Ekli dosyayı görüntüle 321004
Birazda ondan deliriyor hepsi. Para için nasıl böyle bir mallık yaptım diye

Iddia ediyorum bu adam bize gelse boyle olmazdi. Bu fener resmen oyuncu yok etme fabrikasi.

Sene de 11 Milyon kazaniyormus..!

AMA LOSER ( luzir) unvani ni aldi..

Ve psikolojisi duman oldu..

Ben 1 - bir kazanmayi ama Cimbomlu olmayi tercih ederim..😌

bir sonraki davranışı:

Bu adam gittikten sonra sağlam konuşacak ben diyim adama ne yaptılar kim bilir bu raddeye getirdiler üzülmüyorum gerçi ama bu tarz olayları olan biri değil diye biliyorum o yüzden buradan ayrıldıktan sonra çok sağlam giydirecek f5 e

Sezonu kapatmak icin her seyi yapti

Baris tetiklemese kalesine geri geri gitmeye baslamisti zaten. Hakemin kart gostermeye niyeti yoktu ama karadeniz damari basti.

Bu adam gittikten sonra sağlam konuşacak ben diyim adama ne yaptılar kim bilir bu raddeye getirdiler üzülmüyorum gerçi ama bu tarz olayları olan biri değil diye biliyorum o yüzden buradan ayrıldıktan sonra çok sağlam giydirecek f5 e
Hiçbir şey konuşmazlar. Şimdi bile çıkmış özür diliyorken gittikten sonra da hiçbir şey demez. Fesih anlaşmalarında bu konular da konuşuluyordur elbet.

bunlar normal şeyler. tff yaradıklanı sevmeli yaradandan ötürü ve ceza vermemeli

Geri
Üst Alt