Üye Görüşü Ederson Yerine Tercihim Günay Güvenç!

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maç sonunda Günay Güvenç, isabetli uzun pas yüzdesinde açık ara liderdi. 32 uzun pas denemesinin 22'sinde hedefi tutturarak %69'luk inanılmaz bir oran yakaladı. Denes Dibusz %59'la ikinci, Antonin Kinsky %58'le üçüncü sıradaydı. Üstelik bu sezon, kalesine gelen 14 şutun tamamını kurtararak adeta geçit vermedi. Ederson alınacak diye konuşuluyor ama bence Günay varken gerek yok. Ederson'un ayağı iyi, doğru, ama günay daha iyi !! Nedense ederson gelince maçlarda sıçaçak gibi bi hisse sahibim.

Ya daha net kalecilere gidilmeli ya da günay ile devam edilmeli!

Oynadıgında oyunumuzda inanılmaz etkili oluyor muslera sonra çölde su bulmuş gibiyiz!!

via @Keramettin TANRIVERDİ

Sürekli aynı şeyi söylüyorum ama tutturdular Edersonda Ederson ne Edersonmuş arkadal

Gsc yönetimi çoktan kararını vermis. Ben onca kalecinin profilini, boşu boşuna didik didik ettim o zaman. Bu iş transfer hevesimi tamamen kaçırdı.

2-0 lık chelsea maçı sonrası günayi eleştirirseniz kaleci aramam ama söyleyeyim.

Lammens gelmeyecekse ben kendisinden razıyım.

Yerli yedeğini almak gerekiyor.

Bana göre rekabetçi bir kaleci almak gerek, Ederson vb maliyetli bir kaleci geldiği anda mutlak ilk 11 oynamak zorunda olacak. Rezil bile oynasa o maliyetten ötürü kesemeyeceksin. Rotasyona girebilecek tarzda ve maliyeti göze batmayan birini bulmak lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapay zeka gelişti avrupa maçlarında yediğimiz benzer golleri ve kaleci hatalarını analiz etsinler. maça geç ısınan değil ilk kurtarış oranı yüksek kalecilere baksınlar. kıyas yapacak, simüle edecek teknoloji çağındayız. Günay ne verir az çok belli bunun için teknolojiye de gerek yok. bu kadar maaş, bonservis veriliyorsa biraz da teknolojiye yatırım yapılsın.

Gelen ortalarda ceza sahası hakimiyetini yetersiz buluyorum. Dün bir topa boşa çıktı, Kayseri affeder Şampiyonlar Liginde affetmezler
Henüz ustuste 3 maç oynayan kaleciden bahsediyoruz.Bunu zikredebilmek için biraz zaman vermek gerekmez mi?

Saçmalamayalım lütfen. 2 maç kötü oynar Günay, tercih edecek kaleci bile bulamazsın

Yuzde 100 aynisini dusunuyorum. Bir ton para gömmek yerine kasada kalsin para. Onun yerine orta sahaya iyi bir ekleme yapilir. Bi yedek kaleci sart ucuza

Geri
Üst Alt