Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Bu transferi biz yapsak şu an gscimbom yangın söndürme ekipleriyle dolmuştu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koç transferi bu biraz ses kesmek istemiş(taraftar yıldız transfer istiyordu)Bu maaliyete çok ama çok yanlış transfer. Beter olsun onun bunun çocukları.
bu fenerde uyanik ha sampiyon olmiyacagiz diye 1 milyon bonus koydurup adami kandirmislar@_samiyenhaber
Dzeko Fenerbahçe'de 15 gol atarsa 500 bin Euro, 25 gol atarsa 1 milyon Euro kazanacak. Fenerbahçe şampiyon olursa aynı şekilde 1 milyon Euro ve Türkiye Kupası kazanılırsa 1 milyon Euro daha.
@_samiyenhaber
5M€ imza parası
beni sevvvvvvv
Mertens gitmek istiyorum dese bay bay derim. Bunlar mertens'den 1 yaş büyüğüne halay çekiyorlarElimizde orijinal forvet kalmadı an itibariyle. Diyelim İcardi' yi de alamadık; Dzeko' yu bir yıllık sözleşmeyle 4-5-6 milyona transfer etmemizi asla istemezdim. Genel olarak 35 yaşını bulmuş hiçbir futbolcuya 4 ve üzerinde yıllık ücret verilmesine olumlu bakmadığımı Mertens transferinde de ifade etmiştim...
Ne düşündüler de böyle bir şey yaptılar acaba? 2 yıllık sözleşmeyle Valencia' ya 2 milyon maaş verseler kalırdı adam; golün her türlüsünü atıyordu ve sırım gibiydi; doğruya doğru. Valencia' yı gözden çıkarıyorsan, daha iyi ve gencini alırsın. Bunlarınki akıl tutulması billahi...
Vurr banaaabeni sevvvvvvv
Herife sarki soylettiriyorlar ulan Ali Koc ne kiskanc herifsin
Dünyacı ünlü golcü Edin Dzeko, Jet Sosyete Ajda Hanım, İş İnsanı Ali Bey