Haber Edin Dzeko ve Dusan Tadic Fenerbahçe'den Ayrıldı

Fb yönetimi de protesto çekinmesini doğrulayıp oyuncular istemedi kolpası atmış. Rezillik net doğru yani. Ali stadyumda plaket verirsek bizi yuhalarlar diye mutfakta verip taraftara veda ettirmeden yollamış. Bunlar katkı veren adamlardı, aptallık etmişler

Kurtulduk lavuklardan, kim gelirse gelsin yerleri dolmaz

Fb yönetimi de protesto çekinmesini doğrulayıp oyuncular istemedi kolpası atmış. Rezillik net doğru yani. Ali stadyumda plaket verirsek bizi yuhalarlar diye mutfakta verip taraftara veda ettirmeden yollamış. Bunlar katkı veren adamlardı, aptallık etmişler

Biz ona götleri yemedi diyoruz. Milyon eurolari alırken kırılıp üzülmüyorlardi. Gerçi bu ikiliden ne beklersin?

ersinduzen

Başkan Ali Koç ve yönetim, iki futbolcuya bugünkü Konya maçında tören yaparak veda etmek istemiş, fakat ikisinden de olumsuz yanıt gelmiş ve hatta maça çıkmak istememişler. Bu yüzden bugün İstanbul’dan ayrılıyorlar.

Bunun sebebi ise, stattaki son maçta takıma gelen protestolar!İkisi de çok etkilenmiş, üzülmüş ve kırılmışlar. Bugün de aynısının yaşanma ihtimali karşısında, Dzeko ve Tadic, Fenerbahçe’ye protestoların olduğu bir maçta veda etmek istememişler!

Plaketin verildiği yere gelirsek, Samandıra’da tüm çalışanların dahil herkesin bir arada olabileceği en büyük yer tesisin restaurantı. Geçmişte doğum günü ve toplantılar da orada olmuştu.

Görüntünün tepki görmesi doğal, lakin arka planda bunlar yaşanmış. Taraftarı da, futbolcuları da anlayabiliyorum. İki taraf da kendine göre haklı, ayrıca yönetim de üzerine düşeni yapmaya çalışmış…

ne alaka ya? (ersin düzen'e diyorum).

madem taraftar tepkisinden çekiniyorsun, bunun anti planı, oyunculara plaketi "mal gibi" tüpün çaydanlığın önünde vermek mi?

bir de "çalışanlar"ı falan katarak olayı damardan duygusal hale getirmeye çalışmış.

o da ne alaka?

sen yine git tesiste yeşil sahanın üzerinde kur bir düzen, ver plaketini. görüntüyü yeşil saha üzerinde ver en azından. mal gibi benzinlik wcsi gibi kapalı yerde değil. çalışanlar yine tesiste teker teker vedalaşır.

ersin yalı'yı korumaya çalışmış besbelli.

ancak yapılan iş rezil ötesi. savunulacak bir yanı yok.

Mutfak tüpü ne yav doğalgaz gelmemiş mi Samadıra'ya?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kupalara Layıksın sen Şanlı Galatasaray tezahüratımızı Tavalara layıksın sen Edin Dzeko olarak değiştirmişler :asd:

Mutfak tüpü ne yav doğalgaz gelmemiş mi Samadıra'ya?
emoji28.png
emoji28.png

Yok heralde
Volkan da kazan dairesinden veda etmişti

Biz protestodan çekindik diyemedikleri için oyuncular çekindi deyip onlara topu atıp yine taraftarlar yüzünden demişler bir nevi.

Ersinde 20yi cukkalamis..

baya elestiriyor ya kocsporu
Bu kadar net bir olayda güzelleme yapmazsın ya.. tesiste yer yokmusta mutfağına herkes sigmis. Antreman için çim alanda mi yok? Akşam yemeği organize et, herkesi alacak restoranda mi yok? Stadyumun önünde yap. Tüpün tencerenin arasında gerçekten ayıp. Futbolcu demiş olabilir mi bunu? Ben samimi söylüyorum kabul etmezdim. Art niyet net var

Protestodan çekinmek neymiş yav bakın Hatipoğluna göğsünü gere gere çıkıp küfrüne yedi. Şimdi o da gidecek

Bu kadar net bir olayda güzelleme yapmazsın ya.. tesiste yer yokmusta mutfağına herkes sigmis. Antreman için çim alanda mi yok? Akşam yemeği organize et, herkesi alacak restoranda mi yok? Stadyumun önünde yap. Tüpün tencerenin arasında gerçekten ayıp. Futbolcu demiş olabilir mi bunu? Ben samimi söylüyorum kabul etmezdim. Art niyet net var
yaptıkları 1 olay daha düzgün değil fb de. koca bi fiyasko geçiyor sezonları her konuda. o yüzden bu detyı düşünememiş olmaları mümkün. kafaları baska yerde çünkü. bugün protestolar var aksam üstü maçları. kongre korkusu sarmış iradesini kaybetmis bir baskandan her sey beklenir. ersin de söylenileni açıklamış. ard niyet yok bence. öözeliikle son sene neredeyse her programını takip eden biri olarak söylüyorum. dediklerine katılmakla birlikte.

Aidiyetin temelini oluşturan şeylerden biri de klas olmaktır. Gerçekten skandal bir ayrılış biçimi olmuş. Bir şey kazanamamış olabilirler ama, ikisi de bence yaşına göre her şeyini verdi. Dzeko özellikle Talisca gelene kadar çok acayip işler yapıyordu.

Geçilen her bir senede daha da biçimsiz ve kültürsüz bir oluşuma doğru sürükleniyorlar. Ali Koç hanedanı..

Taraftar tepkisinden çekindik o yüzden WC'de plaket verdik

Bir sonraki veda böyle olacak

Dünkü bizim görkemli vedanın üstüne denk gelmesi keyfimi katmerledi açıkçası. Keşke dün bjk de Gedson'u paspas atarken falan göndereydi de daha da keyifleneydik. Şükürler olsun içimdeki kanatlı nefretine.

Volkan Demirel'e yapılan gibi bir muamele olmamış ama yine de eğlendirdi.

Geri
Üst Alt