edin džeko

[media]https://www.youtube.com/watch?v=R2mSVv6GBXU[/media]

Dzeko gelecekse kanatların sağlam olmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Aradığımız oyuncu değil, değil ve kesinlikle yeniden değil.

Kanat yok bizde.Çok iş yapamaz bence.

En çok istediğim transferlerden biri. Elmander etkisi yaratabilir, onun daha teknik versiyonu. Boyuna göre statik bir oyuncu da sayılmaz. Çalım atabilen bir oyuncu. City'de aldığı sürelere göre verdiği katkı ortada. Bundesliga'da yaptıkları zaten gün gibi ortada..

En çok istediğim transferlerden biri. Elmander etkisi yaratabilir, onun daha teknik versiyonu. Boyuna göre statik bir oyuncu da sayılmaz. Çalım atabilen bir oyuncu. City'de aldığı sürelere göre verdiği katkı ortada. Bundesliga'da yaptıkları zaten gün gibi ortada..

Elmander sürekli pres yapan, çalisan birisiydi (2011-2012 versiyonu), bu oyuncu hiç çaliskan degil, kendi maçlarini seçiyor resmen. Hem nasil çalim atabiliyor? Adamda ne çalim var ne dribling.

Bize oyuna katkisi olan forvet lazim, böyle full back/kanat oyuncu orta verene kadar birsey yapmayan oyuncular degil.

Dogru söz.

Elmander kadar koşup, mücadele etmese de çok iyi bir takım oyuncusudur. Sırtı dönük oyunu iyi oynar, top tutar, dağıtır, takım için katkı verir.

Duyumcularin bahsettigi kisi.

ah ah ilacimiz burda da aslinda.. kalacakmis cityde

Hayalimde ki adam. Çok seviyorum oynayış tarzını tam bir forvet. Tekniği çok iyi, kafa topları iyi. Negredonun bir tık üstü diyebilirim.

Menajeri kalacağını açıkladı, ATM ve Roma istiyordu. Yani zatn gidecek olsa bile bize gelmezdi.

KİLİT

Bir ben beğenmiyorum bu adamı sanırım gerçi şu yoklukta gelse göbek atardım ama kalacakmış.

ibra olmaz ise ki yuzde 90 olmayacak. gelin bu adami alalim leblebi gibi atar

Dzeko yani formda dzeko muthis katki verir. bide wolfsburgdaki formunu yakalarsa ohhhh.

Formsuz Dzeko bile takımı daha iyi oynatır, formda Dzeko bizleri bile oynatır.

Geri
Üst Alt