10 milyon euroya okuturlar bu adamı, maaşı falan da az. Türkiye içi transfer yapması falan düşük ihtimal.

1197164_620x410.jpg

Edin Visca - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Avrupa futbolunun ve ligimizin yükselen değerlerinden, son olarak Bosna'da yılın futbolcusu seçilmiş Visca kardeşimiz hakkındaki görüşlerinizi bu konuda paylaşabilirsiniz.

Başakşehir'in işine yarayacak birkaç tane futbolcumuzu verip takımımıza kazandırırsak olumlu bir iş yapmış oluruz diye düşünüyorum.

Yıllardır hasretini çektiğimiz süratli kanat oyuncusu eksiğimizi kapatıp hücum hattımıza zenginlik getirebilecek bir isim.

Kral 1 üyeyi analım tekrardan.

Ligin en önemli maçında fizik olarak bitik hazır olmayan bir Nagatomo karşında yokları oynadı.

Bana göre çok kötü bir referans bu durum.

Fakat sezon içinde özellikle o sıfırdan vurduğu toplarla çok puan aldırdı takımına.

Acayip sinir oluyordum o tarz gollerine.

Ligin en önemli maçında fizik olarak bitik hazır olmayan bir Nagatomo karşında yokları oynadı.

Bana göre çok kötü bir referans bu durum.

Fakat sezon içinde özellikle o sıfırdan vurduğu toplarla çok puan aldırdı takımına.

Acayip sinir oluyordum o tarz gollerine.

Hiç maç kaçırmadan oynadı sezon boyunca. Ligin 33. maçında takım olarak düştüler. Ligin boyu kısalıp rakipleri de kapanarak oynayınca iyice kitlendiler. Yoksa Visca hakikaten çok iyi bir sezon geçirdi ve takımını sırtlayan oyuncuydu.
Büyük takımlarda da oyun zekası ve pas-şut yetenekleriyle rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt