Bakambu'yu ilk ben söylemişimdir. arşivlerde yer aliyordur. Niasse ingilterede ne yapiyor acep Can Bey.:38573:

Ben zor severim görüldügü gibi.

Amrabat'ı hatırlatacağım o vakit.

Visca kardeşimiz de PL'e gittiğinde ah vah etmemek için yanımızda yer almanı tavsiye edeceğim gördüğün gibi bu sefer çoğunluk istiyor boş yere muhalefet edip sinerjimizi bozma :at:

Amrabat'ı hatırlatacağım o vakit.

Visca kardeşimiz de PL'e gittiğinde ah vah etmemek için yanımızda yer almanı tavsiye edeceğim gördüğün gibi bu sefer çoğunluk istiyor boş yere muhalefet edip sinerjimizi bozma :at:

amrabat'i ben hiç istemiyordum Salman baya diretmişti saolsun. amrabati yine istemem geniş alan oyuncusu o bir ölçü degil Can Bey.

3-5 kişisiniz ne sinerjisi:( Birde bonservisi var. Dursun basar parayi alir diyorsun yani.:38573:

amrabat'i ben hiç istemiyordum Salman baya diretmişti saolsun. amrabati yine istemem geniş alan oyuncusu o bir ölçü degil Can Bey.

3-5 kişisiniz ne sinerjisi:( Birde bonservisi var. Dursun basar parayi alir diyorsun yani.:38573:

Parasını bilmem 2-3 bir şey verilebilir fakat üzerinde durduğumuz formül takas

3-5 kişi değil Visca sevdalısı 1 konu dolusu adamız yorumlarına dikkat edersen sevinirim

iyi forumlar

İstanbul Başakşehir@ibfk2014 7 sa.7 saat önce
Edin Vişça, Opta verilerine göre haftanın futbolcusu oldu.

CgaiLSPW8AAjIt3.jpg

İstanbul Başakşehir sur Twitter : "Edin Vişca, Opta verilerine gore haftanın futbolcusu oldu.

kasimpasaya borcumuz karsiligi donk + umut
bursaspora dszutstak karsiligi sercan + birlo + jpaul
basaksehire visca karsiligi olcan + balta + 2-3 milyon uro

#HAYALI bile guzel

Bi kazik daha sokmaya calisiyor taraftar süphesiz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

kasimpasaya borcumuz karsiligi donk + umut
bursaspora dszutstak karsiligi sercan + birlo + jpaul
basaksehire visca karsiligi olcan + balta + 2-3 milyon uro

#HAYALI bile guzel

Sercan'ı önümüzdeki sezon kadroda görmek isterim reis Hamza hocamla çok ciddi bir müspet ivme yakaladı bilmem katılır mısın

Forumda gelişme var.

En azından artık Lawal,Nacoulma falan gibi çöpleri isteyenler azınlıkta.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Forumda gelişme var.

En azından artık Lawal,Nacoulma falan gibi çöpleri isteyenler azınlıkta.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Safını belli et renktaş istiyor musun istemiyor musun Visca'yı :DD

süper ligden caner-topal-visca-e.güral-erenler seneye as-yedek iş yapacak oyuncular.

tabi kritik bölgeler icin sağlam oyuncular lazım, anadolu'dan falan olmaz;

stoper-merkez-santrafor avrupa çapı olmalı.

Hamza hocam kalsaydı alınırdı

Hamza hocam kalsaydı Niasse Badou Visca Aminu fantastik 4lü ile Lig'in anasını ağlatırdık

ulan twitciler!!!!!!!1111

Geri
Üst Alt