Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar da değil. Fener bile yapmaz öyle şey.Jardel'e 16 milyon $ vermiştik o zamanlar. Cem Uzan kendi cebinden ödemişti ancak o parayı. Serkan'a verilen 4,5 milyon $, Bülent Akın'a verilen 4 milyon $'dı.
(Selam. Galatasaray etnisite üstü, siyasetler üstü, dinler üstü, kültürler üstü bir kurumdur. Başka etnisitelere, kültürlere, dinlere siyasetlere saygılı olduğu müddetçe herkesi ve her çocuğunu kucaklar. Ama kendi içinde buna dayalı gruplaşmalara da izin vermez.
Kişisel vicdan hürriyetiyle ırkçı gösterileri veya dinci örgütlenmeleri birbirine karıştırmayalım. Bir futbolcu gol attıktan sonra bozkurt işareti yapıyorsa, hele ki bunu Hırant Dink vurulduktan sonra yapıyorsa sporun göbeğinde siyaset yapıyor demektir. Uzak dursun Galatasaray’dan. Sevgilerimle. Melih)"
çok garip konuşuyorsunuz sizi anlamkta zorlanıyorum gerçekten.Tamam siyası kimliğini spor ortamında göstermesi pek saygı değer birşey değil ama gerçekten siz olayı abartıyorsunuz.Ayrıca bu ülkede eminim IRKÇI olan büyük bir kesim var.Avrupalıyız yok öyle yok böyle hikayeden öteye gidemiyor.IRKÇI kelimesinden ne anladığınıza bağlı.Evet ben IRKÇIYIM ülkemi ve ülkemin insanlarını seviyorum ama Ben TÜRKÜM diyenleri daha çok seviyorum
.Ben Türk değil Kürdüm Lazım Çerkezim Ermeniyim diyenleri öldürüyormuyum Hayır.Ayrımcılık yapmıyorum eşit davranmaya çalışıyorum ama TÜRKÜM diyenleri daha çok seviyor ve elimden geldiğince kayırıyorum
![]()
Kendinde diyorsun zaten ben IRKÇIYIM diye ırkıçılığın bir kaç anlamı yoktur tek anlamı vardır,oda belli bir kesime ayrımcılık yapmak,illa kürdü,lazı,çerkezi öldürünce ırkçı olunmuyor,senin gibi düşünenler yüzünden ülke bu halde..
Kendinde diyorsun zaten ben IRKÇIYIM diye ırkıçılığın bir kaç anlamı yoktur tek anlamı vardır,oda belli bir kesime ayrımcılık yapmak,illa kürdü,lazı,çerkezi öldürünce ırkçı olunmuyor,senin gibi düşünenler yüzünden ülke bu halde..