Edu Kiralık Olarak Beşiktaş'ta

Cevap: Edu Kiralık Olarak Beşiktaş'ta

5 maçta 1 gol ortalamalı lafta golcü.Adamın piyasa değeri 1 milyon euro civarı.Tam Anadolu topçusu.Beşiktaş rotasını çizmiş

ailton bundesliga da gol kralı olmuş birisiydi ama beşiktaşa geldi ne yaptı bi hiçç ... bence tek alınacak kıstas kaç gol attı olmamalı. umarım faydalı olur takımımıza ,

Leş transfer.Ancak beştaş yapardı.

Şimdiden olumlu ve ya olumsuz bir şey yazmayayım.Lig başlasın, izleyelim, nasıl bir transfer yaptıklarını anlarız.

Golcü olmadığı malum. Ancak Almeida'nın olası yokluğunda sistemin devamlılığını sağlamak adına forma bulacaktır. Duvar olabilecek ve geriden gelen oyunculara servis yapabilecek bir oyuncu. Zaten bu sene gol yükünü merkez forvet Almeida'dan çok kanatlardaki Simao ve Quaresma (Mustafa, Mehmet, Holosko, Veli, Burak, sakatlanmasaydı Bebe) ile geriden gelecek Fernandes ve Guti'nin çekmesini bekliyorum. En azından hazırlık maçlarında durum bu şekildeydi. İleride stoperlerle boğuşabilecek fizikte 2. bir oyuncu göz çıkarmaz.

Edu Dracena sanıp büyük heyecanla girdim konuya değilmiş :(

42 maçta 5 gol atmış kaleciler bile daha fazla gol atıyor.

Uçan'ı kaçan'ı alıyo bu Beşiktaş..:lol:

Onceki yazilarimda yazdigim gibi, bireysel olarak takimi yukariya cekmesede, Edu bir sistem oyuncusu. Dogru bir oyun plani ile takima katkisi olacaktir. Sirf guclu fizigi, teknigi ve caliskanligi ile ilerde faydali olur. Rakip defansi yorar ve Quaresma/Simao icin bir duvar olabilir.

4-3-3'de kanat oyuncularininin forvete top getirmesi kadar, forvet oyuncusununda kanatlari oynatabilmesi gerek. Ilerde bu duvar rolunu Edu, Almeida'dan bile daha iyi ustlenir.

Bunun yani sira, bu tur fizik guclu, inatci oyuncular lazim olacak Avrupa liginde. Sonucta Stoke gibi fizik guclu takimlarla oynayacagiz.

Pek çokları stoper geçmişinden dolayı defansı daha iyi çözebildiğinin de üzerinde durur.Bu nokta ilginç ama kimseyi daha gelmeden iyi veya kötü demek olmaz bizim lig değişik bir lig.Ne adamlar tutunamadı ne kazmalar çoştu :)

çok eleştirmemek lazım sonuçda oynamadan eleştirmek saçma bende elmander transferini doğru bulmuyorum ozamn adam son 3 sezonda 92 maçda 18 gol atmış onun içinde çok erken gereksiz eleştiri çok

boboyu çok arar bjk

Yine beşiktaş,yine rezalet bir transfer.

Yılda 10-15 ortalamayı yakalayan,ligi tanıyan,Beşiktaş'a alışmış Bobo'yu niye gönderdiler anlamadım yalnız.

Geri
Üst Alt