2 sene once kadrolara yaziyoduk diye adminler benle dalga geciyodu
Bi hayal gerceklesiyor mu yoksa

bu adam orta sahanin Osimhen'i

1780909691729.webp

Eduardo Camavinga, Fransa'nın 2026 Dünya Kupası kadrosuna seçilmedi, ancak kendisi bu tatil döneminde Harvard Üniversitesi'nde eğitim görmeye karar verdi.

Camavinga, oldukça saygın Amerikan üniversitesinde 'Entertainment, Media & Sport' yönetimi kursuna katıldı. Dört günlük kursun maliyeti mi? Tam 13.500 euro. Camavinga Instagram hesabından, "Birkaç gün boyunca öğrenme, dinleme ve gelişme fırsatı buldum. Harvard İşletme Okulu'ndaki deneyim için minnettarım" diye yazdı. [VI]

Ekli dosyayı görüntüle 325724

Eduardo Camavinga, Fransa'nın 2026 Dünya Kupası kadrosuna seçilmedi, ancak kendisi bu tatil döneminde Harvard Üniversitesi'nde eğitim görmeye karar verdi.

Camavinga, oldukça saygın Amerikan üniversitesinde 'Entertainment, Media & Sport yönetimi kursuna katıldı. Dört günlük kursun maliyeti mi? Tam 13.500 euro. Camavinga Instagram hesabından, "Birkaç gün boyunca öğrenme, dinleme ve gelişme fırsatı buldum. Harvard İşletme Okulu'ndaki deneyim için minnettarım" diye yazdı. [VI]
egitim görmeden almak lazımdı

o şey değil miydi ya fransızın arabasına da binilmez amalfitanosu da sevilmez

sanayide hüseyin usta demişti

Doğru bir tespit. Fransız arabaya para verilmez. Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan Muğla'dan mesela. Bunlar hep gerçek öğütler.

Geri
Üst Alt