GSC Haber Efe Akman, FC Andorra'da

bu veya hamzaydı kurulda açıklanmıştı maaşlar herkeste şaşırmıştı bu o kadar mı alıyor diye. erden başganın olduğu zaman maaşları açıklamamıştık bir dönem.
Hangi kurul

7 milyon lira mı ne maaşı, 200 bin euro falandı imzalandığı dönemde, sonra düştü euro karşılığı

Büyütülecek bir durum yok yani.

Okan kullanıcam diye kadroya aldı geçen sene ama kullanmadı.

yönetim transfer yapamiyor diyenler vardi

1756755688300.webp

Altyapıda önceki senelerde oynayan torpilsiz ön liberolar nerde? Herif iyi kötü yurtdışında takım bulmuş. Sanki bundan önce o mevkiden acayip adamlar çıkıyodu da bu torpille girip mani oldu. Geçin bu traşları. GS berber salonu değildir.

1 sene zor dayanır. Sıkıntıdan nasıl kaçacağını şaşıracak. Küme düşecek zaten gittiği takım.

Ulan bula bula Avrupa'nın mikro devletinin takımını nasıl buldunuz, oldu olacak San Marino'ya gönderseydiniz..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 yillik imza atmis

Ayhan Akman'a ulaştım. Kendisi görevden ayrıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını ve görevine devam ettiğin ifade etti. (@canbedell)

Zaten kulüpte durması hataydı bu Ayhanin, oldum olası sevmem

Gel de bu alt yapıdan sonra beklentiye gir. Elimde olsa alt yapıyı tamamen kapatırım lafımın hala arkasındayım.
Son 25 yılda Sabri, Yunus, Ozan, Emin haricinde topçu çıkmamış. (unuttuğum olabilir) Bu işi olması gerektiği gibi hakkaniyetli ve doğru metotlarla yapmayacaksak (hoca, tesis, planlama, scouting vs) alt yapıya harcanan her kuruş çöpe atılmış demektir.

Geri
Üst Alt