Efe Akman ile Profesyonel Sözleşme İmzalandı

İşte ikinci ligde Galatasaray II diye pilot takımımız olsa bu gençlerin hepsi oynayacak. Mesela bakın Ajax ıı var, 10 milyona aldıkları ahmetcan bile orada pişiyor. Emin bayram, Ross falan uzaklara kiralamak yerine burada pişirip çift lisansla lazım olunca a takımda da oynatabilirsin.

İşte ikinci ligde Galatasaray II diye pilot takımımız olsa bu gençlerin hepsi oynayacak. Mesela bakın Ajax ıı var, 10 milyona aldıkları ahmetcan bile orada pişiyor. Emin bayram, Ross falan uzaklara kiralamak yerine burada pişirip çift lisansla lazım olunca a takımda da oynatabilirsin.
Galatasaray pilot takım yerine Galatasaray adası yapıyor

Bunlarin hangisi iyiydi? Yoksa hepsi mi traş.

Kiralık gidecekse Kesinlikle sözleşmesinde oynamazsa geri çağrıılmalı ya da yaptırım uygulanmalı

Eyüpspor’a verelim mesela orada ilk 11’de en azından arda oynatabilir

Açıkçası benim düşüncem oyuncuya sezon boyunca 20 maç civarında süre verilmeli ama okan hoca gençlere pek şans vermiyor çok garantici çıktı

Küçük daha iyi deniyordu.
Bunlarin hangisi iyiydi? Yoksa hepsi mi traş.
Efe kendinden daha emin daha iyi toplu dağılımı yapıyor tam bir rejista olabilir .

Hamza biraz daha öne dönük oyuncu daha dikine oynayabilen sürprizler yapabilecek bir oyuncu ama o hiç şans vermedik yani oynatmadık ki görelim potansiyelini

Ben anlamıyorum beş 10 dakika verilen süreler çok anlamsız

Süper Lig’de oynama garantisi verilen bir kulüpte orta sahada oynasın izleyelim başka türlü nasıl emin olacağız oyuncuya yatırım yapıp yapmayacağımızDan

hamza'yla niye uzatmadık takip edemedim gündemi

Yıldız yıldız istiyorlar, işte yıldız orta saha geldi. (Gülerek)

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamza'yla niye uzatmadık takip edemedim gündemi
Şans verilmedi diye devam etmek istemiyor muhtemelen yurtdışına gidecek ama çoğu oyuncu gibi tutamayacak diye düşünüyorum Öte yandan okan hocanın kadroda düşünmediği bir oyuncu da olabilir bence hiçbir zaman bilemeyeceğiz

Bu çocuktan gerçekten çok ümitliyim. En az 25 maç ilk 11 kesin oynayacağı bir yere kiralanmalı alt lig veya yurt dışı fark etmez profesyonel bir ligde oynadığı süre aldığı bir sezon geçirmeli ilk başta ezilecek belki ama bu şekilde geçireceği 2 sezon sonra iyi bir orta saha kazanmış oluruz, inancım bu yönde.

yerinizde olmak isteyen binlerce çocuk vardır. zaman teknoloji zamanı ezbere antrenman metodlarının olmadığı, kişiye göre program yapıldığı zaman. geçmek zorunda olduğun isimler belli, datalar önünde. onların önüne geçebilmek için nası antrenman uygulaman ekstra ne kadar çalışman gereken de sende. mahsül sensin. değerini bilin şu formanın ona göre çalışın. klasik antrenmanlardan sonra ekstra çalışmıyorlarsa bu cocuklar cok yazık ediyorlar kendilerine. şu kadar ismin arasından sıyrılıp gs formasını 11 giymek, akabinde arda örneği gibi büyük transfer yapıp isminden söz ettirebilmek varken formayı her alamadıkları dk hem kendilerine, hem onlara güvenen taraftara yazık ediyorlar.

Geri
Üst Alt