Efe Akman ile Profesyonel Sözleşme İmzalandı

bu akmanlar bence cok overrated. Hic begenmiyorum, Ayhan akmanda hic begenmiyordum.

Efe Akman kiralık yollanmalı düzenli oynama şartı ile. Maç sayısı çok az profesyonel olarak, o sebeple düzenli oynayabileceği bir yere kiralanmalı.
Ayhan kiralatmıyo galiba çocuklarını

Takıma sezon içinde bi ton prim dağıtılıyo o para da oyuncuların kararıyla eşit şekilde paylaştırılıyomuş,aldığı maaşların bilmem kaç katını primden kazanıyolardır

Baran aksakanın falan gitmemekte diretmesi hep bu yüzden bana göre

Bu çocuktan gerçekten çok ümitliyim. En az 25 maç ilk 11 kesin oynayacağı bir yere kiralanmalı alt lig veya yurt dışı fark etmez profesyonel bir ligde oynadığı süre aldığı bir sezon geçirmeli ilk başta ezilecek belki ama bu şekilde geçireceği 2 sezon sonra iyi bir orta saha kazanmış oluruz, inancım bu yönde.
Tabii gitmek isterse .Ağabeyi istemedi çokta saçma sapan bir karar vererek 1 sezon oturdu.Şimdi boşta.Umarım Efe en azından oynayabileceği bir takıma verilir.

Utku Yuvakuran örneğinde olduğu gibi babaları sayesinde büyük kulüplerin kadrosunda yıllarca tek maç bile oynamadan duracaklar, maaşlarını alacaklar, gezip tozacaklar sonra da futboldan emekli olup açtıkları dükkan mağaza artık neyse işyerlerine bakacaklar. Dertleri kesinlikle top oynamak değil.

Takimda kalirsa aldi süre 100 dakikayi gecmez , kiralik gönderin ilk 11 sartiyla

Geri alma opsiyonlu satmalıyız. Kiralık filan olmuyor giden (istisnalar hariç) maç yapmadan geri geliyor. Çünkü oynamasa bile seneye yine Galatasaray A takımına geri dönecek rahatlığı var.

Geri alma opsiyonlu satmalıyız. Kiralık filan olmuyor giden (istisnalar hariç) maç yapmadan geri geliyor. Çünkü oynamasa bile seneye yine Galatasaray A takımına geri dönecek rahatlığı var.
Bir seferde oynama zorunluluğu koyarak ,Sevgili Keramettinin dediği gibi üstüne para vererek ,gerçekten oynatacak kulübe göndermeliyiz.

Bunun abisi nereye gitti Roma ya filan gidiyordu ne oldu

Genetik mi nedir bilmem bizde futbolcular 20'den önce olgunlasmiyor.

Avrupalılarda 17 18 olduğunda koy 11'e oynasın.

Genetik mi nedir bilmem bizde futbolcular 20'den önce olgunlasmiyor.

Avrupalılarda 17 18 olduğunda koy 11'e oynasın.
Tugay,kerimoğlu,Emre Belezoğlu,Bülent korkmaz hemde çok iyi olgunlaşıyor .öyle deme.Şimdiki gençler çalışmayı pek sevmiyor ondan.

Geri
Üst Alt