Efe Karayel; Hakkınızı Helal Edin Renktaşlarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse birbirimizi kirmaya gerek yok, herkesin dusunceleri kendisine aittir, o yuzden lutfen saygili olalim ve dalga gecmeyelim kimseyle, bu renkdas da kendisini anlatmaya calismis veya birseye deyinmek istemis, hakli veya haksiz, konuyu gerektiginden fazla uzatmayalim, herkes kendi yoluna baksin..

Verin rütbesini de geri dönsün :d Anında ben zaten Abdullah abiyi çok seviyordum diye başlık açar :d

Büyük konuşmuşum yazmıcam diyodum ama önceki yorumu enterlemiştim ki bu çıktı karşıma. Kardeş be aynanın karşısından çekil. Herkesi kendin sanma. İsmimin altında Galatasarayın Efendileri yazınca afedersin bir bok mu oluyor? Kırmızı üye yazınca bir bok mu oluyor? Ama senin rütbe zihniyetin belli oldu...

Bu arada Abdullah Taşan'ın böyle bireysel konularda neredeyse hiçbir müdahalede bulunmadığını bilmeden ona sallaman, mesajın düzenlenmeden önceki halinde de alenen küfür etmen seviyene yakışır bir hareket olmuş. Ondan sonra Metin Oktay, Galatasaraylılık vs vs vs...

Sen gittin ya, şimdi herkes sana benzeyecek kardeşim...

Büyük konuşmuşum yazmıcam diyodum ama önceki yorumu enterlemiştim ki bu çıktı karşıma. Kardeş be aynanın karşısından çekil. Herkesi kendin sanma. İsmimin altında Galatasarayın Efendileri yazınca afedersin bir bok mu oluyor? Kırmızı üye yazınca bir bok mu oluyor? Ama senin rütbe zihniyetin belli oldu...

Abdullah abiye laf atan adam bana mesaj atmasın hadi git baska yerde ağla

Bakıyorum da bu herkesin giremediği sadece elit arkadaşlarımızın katılabildiği, küfürlü konuşulabilen, çıplak karı kız paylaşılabilen nevizade forumuyla alakalı bilgileri saklamışsınız :D Sizi seviyorum ya kendi üyelerini aldatan adminlerim benim :)

Hadi gitsene hala duruyosun :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ego tatmininden rahatsız olan beyefendi alakali alakasiz her konuya GSE Rütbesine getirildiğinde kendine gelen özel mesajı yapistiriyor. Ahahahahahah.

N5

Bak-bu-son-mesaj%C4%B1m-sana-1-ay-%C3%B6mr%C3%BCm-kalm%C4%B1%C5%9F....jpg

Değişik birisiniz, egonuz yüksek.

Yaptıklarını, görüş dayatmamız ve anlamama ısrarınız hata yaptığımızı ortaya koydu. Siz GSE olamazsınız. Yapmamanız gereken her hatayı yaptınız biz de bu vesileyle hatamızı düzelttik.

Bende hakkınız yok, kaçıyorsanız şova da gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt