Ahmet Gökaydın
Tecrübeli Üye
- 26 Aralık 2008
- 5.197
- 0
- 1.331
Döğüş çıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyu açan üye İyi ki Doğdun İmparator başlığındaki "Tamam yanlışları olabilir ama Galatasaray'a çok emekleri geçti" şeklindeki yorumlara içerlenip "Emre Belezoğlu Galatasarayımıza Emeklerin İçin Teşekkürler" başlığını açtı.Tartışmalar oldu,kendisinin GSE rütbesi alındı.Şimdi de darılmış gidiyor.
rütbe meraklısı değilim demişsin,100 defa rütbe rütbe yazmışsın. ironi mi yaptın anlamadım
özet yok mu
ne oldu
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Her türlü eleştirebilirsiniz saygı duyarım ama rütbe konusu üzerinden yazdıklarınız ancak kendinizi aşağılar. Adam olan bir kere rütbe talebimin olduğunu söyler! Dahası bir kere rütbeyle alakalı bu forumda rütbelisi de bir rütbesizi de herkes Galasaraylı gerisi yalan cümlemden hariç bir cümle gösterebilir. Benim tek anlatmak istediğim o rütbe o mesajlar gönderilerek bana kendiliğinizden verildiğini izah etmek. Ve ceza verecek bir sebep bulamadığı için kendince çapınca bu şekilde cezalandırmaya çalıştığı acizliği göstermekti değilse Rütbelilere özel eskiden Nevizade şimdi açtığınız normal üyelere kapalı olan forumda herhangi birşey bile yazmadım. Orda küfür serbest burda ban! Orda karı kız konuşmak serbest burda yasak... Düşündüm de burası daha seviyeliymiş siz orda yazışın... Sözüm bazı modlara hariç, siz herkesten ötesiniz. Siz modsunuz normal aynı üyelerle fazla muhattap olmazsınız... Sonuçta onlar sizin denginiz değil, Siz Fatih Terimsiniz! Egolarınız onlarla aynı ortamda olmaya bile yetmez ama onlara da ihtiyacınız var işte demi...
Bırakın bu işleri ya... Hadi işinize...
Konuyu açan üye İyi ki Doğdun İmparator başlığındaki "Tamam yanlışları olabilir ama Galatasaray'a çok emekleri geçti" şeklindeki yorumlara içerlenip "Emre Belezoğlu Galatasarayımıza Emeklerin İçin Teşekkürler" başlığını açtı.Tartışmalar oldu,kendisinin GSE rütbesi alındı.Şimdi de darılmış gidiyor.
Galatasarayın üzerinde hiçbir şahıs yoktur. Aslalon Galatasaraydır. Metin Oktay kendisini Galatasaraydan üstün gördüğü için değil Galatasarayı kendisinden üstün tuttuğu için METİN OKTAYDIR. Sizden olsa olsa çapulcu olur, o da gezideki samimi saf insanlara hakaret olmuş gibi olacak.Kusura bakma sizden çapulcu bile olmaz.
Bazı admin arkadaşlara aynı düşünce de olsun zıt düşüncede olsun üyelerle olan iletişiminden ve adaletinden dolayı teşekkür ederim. Kendini bilen bazıları da forumdaki üyelere adam gibi davranın. Çünkü onlar varsa siz varsınız!
UNUTMADAN SELAMETLE DOSTLAR...
Ekli dosyayı görüntüle 17881