Efe Karayel; Hakkınızı Helal Edin Renktaşlarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rütbe meraklısı değilim demişsin,100 defa rütbe rütbe yazmışsın. ironi mi yaptın anlamadım

Her türlü eleştirebilirsiniz saygı duyarım ama rütbe konusu üzerinden yazdıklarınız ancak kendinizi aşağılar. Adam olan bir kere rütbe talebimin olduğunu söyler! Dahası bir kere rütbeyle alakalı bu forumda rütbelisi de bir rütbesizi de herkes Galasaraylı gerisi yalan cümlemden hariç bir cümle gösterebilir. Benim tek anlatmak istediğim o rütbe o mesajlar gönderilerek bana kendiliğinizden verildiğini izah etmek. Ve ceza verecek bir sebep bulamadığı için kendince çapınca bu şekilde cezalandırmaya çalıştığı acizliği göstermekti değilse Rütbelilere özel eskiden Nevizade şimdi açtığınız normal üyelere kapalı olan forumda herhangi birşey bile yazmadım. Orda küfür serbest burda ban! Orda karı kız konuşmak serbest burda yasak... Düşündüm de burası daha seviyeliymiş siz orda yazışın... Sözüm bazı modlara hariç, siz herkesten ötesiniz. Siz modsunuz normal aynı üyelerle fazla muhattap olmazsınız... Sonuçta onlar sizin denginiz değil, Siz Fatih Terimsiniz! Egolarınız onlarla aynı ortamda olmaya bile yetmez ama onlara da ihtiyacınız var işte demi...

Bırakın bu işleri ya... Hadi işinize...

İnsanları "ego tatmini" ile suçlayıp satırlar dolusu bos bir konu açmak... Güzel ironiymis. Ego tatminine niyetin olmasaydı logout edip giderdin.

N5

Yöneticilerin sizi özel olarak bilgilendirdiği konuları açığa taşımanız ne kadar doğru? Rütbeler gelip geçicidir. Burda admin olup da şimdi isimleri bile hatırlanmayacak birçok kişiler var. Ama hayatı boyunca rütbe sahibi olmadan forumda iz bırakan, herkes tarafından sevilen, saygı görülen birçok üye var.

Rütbe rütbe diye veryansın edeceğinize, bu gibi üyelerin izinden gitseydiniz keşke. İşte o zaman şahsınıza karşı yapılan bir haksızlık olduysa bile, herkes sizin tarafınızda olurdu.

Biraz sükunet lütfen. Hiç kimse kimsenin istediği gibi olamaz. Herkes aynı fikirde olmak zorunda da değil zaten. Her fikir ayrılığında, her karşıt düşünce karşısında çekip gitmek olmaz.

Burada medeni konuşulduğu sürece her fikre ihtiyaç var. Olayları fazla kişiselleştirmeyede, fazla takmayada gerek yok.

GT-I9300 Tapatalk

bir iki tane dogru sözün icine bu kadar sacmaligi nasil katabildin be arkadas .

★☆★

adam hala yazıyor ya. küstümmü tam küs git işte.

ayrılığım seni yakmadımı yuzun kızarmıs canın acımadımı şarkısı eşliğinde geri dönüp arkamdan ağlıyorlarmı beni çağırıyorlarmı yokluğumda diye kontrol ediyor.

hala rütbe muhabbeti yapmakta neyin nesi hem. dua et küfrettiğin adam seni ihrac etmemiş daha.

Bu kadar ciddiye alip abartacak bir durum yoktu Efe. GSE'ni ben vermistim zamaninda, pisman da olmadim her zaman dolu ve mantikli iceriklerle katki verdin. Sonra ne oldu bilmiyorum ama fazla ciddiye almissin gibi olan biteni.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Verin rütbesini de geri dönsün :d Anında ben zaten Abdullah abiyi çok seviyordum diye başlık açar :d

Her türlü eleştirebilirsiniz saygı duyarım ama rütbe konusu üzerinden yazdıklarınız ancak kendinizi aşağılar. Adam olan bir kere rütbe talebimin olduğunu söyler! Dahası bir kere rütbeyle alakalı bu forumda rütbelisi de bir rütbesizi de herkes Galasaraylı gerisi yalan cümlemden hariç bir cümle gösterebilir. Benim tek anlatmak istediğim o rütbe o mesajlar gönderilerek bana kendiliğinizden verildiğini izah etmek. Ve ceza verecek bir sebep bulamadığı için kendince çapınca bu şekilde cezalandırmaya çalıştığı acizliği göstermekti değilse Rütbelilere özel eskiden Nevizade şimdi açtığınız normal üyelere kapalı olan forumda herhangi birşey bile yazmadım. Orda küfür serbest burda ban! Orda karı kız konuşmak serbest burda yasak... Düşündüm de burası daha seviyeliymiş siz orda yazışın... Sözüm bazı modlara hariç, siz herkesten ötesiniz. Siz modsunuz normal aynı üyelerle fazla muhattap olmazsınız... Sonuçta onlar sizin denginiz değil, Siz Fatih Terimsiniz! Egolarınız onlarla aynı ortamda olmaya bile yetmez ama onlara da ihtiyacınız var işte demi...

Bırakın bu işleri ya... Hadi işinize...

bu forumda bir kez olsun kimseyi takmamazlık görmemezlik yapmadım. ama bu postu okumayacağım bile. yeni düzenlemeleri bilmeden yöneticilerle olan diyalogları burda paylaşman bile ceza sebebi,forumda myc filan değil bildiğin mahkemelik ceza.

hadi işime gidiyorum ben :D

Konuyu açan üye İyi ki Doğdun İmparator başlığındaki "Tamam yanlışları olabilir ama Galatasaray'a çok emekleri geçti" şeklindeki yorumlara içerlenip "Emre Belezoğlu Galatasarayımıza Emeklerin İçin Teşekkürler" başlığını açtı.Tartışmalar oldu,kendisinin GSE rütbesi alındı.Şimdi de darılmış gidiyor.

Özette düzeltme "İyi ki Doğdun İmparator" başlığındaki hakaret içermeyen eleştirilere tahammül edemeyen mod benzer bir başlığa bırak eleştiri yapmayı konuyu kilitledi. Bu işte adalet anlayışı. Ben neyi düşünüyosam herkes ona göre hareket etsin...

Kimin ne yazdığı samimiyeten önemli değil. Ben sadece bazı gerçekleri görmenizi istedim. Bu yazdıklarımdan benim düşüncemde olan insanların bana birşey yazmasını zaten beklemiyorum. Çünkü eleştiriye tahammül edemeyen bazı şahıslar bu yazdıklarımdan sonra bırak destek çıkmayı tek olumlu cümle yazan şahsa ne yapabilirler herkes çok iyi biliyor. Herneyse beyler bazılarınız yalamaya devam, bakın gizli foruma girebilirsiniz. Size kapalı alınmadığınız foruma... İsteyerek kırdıklarım hariç haksızlık yaptıklarımdan şimdiden özür dilerim ve bir daha ne yazarsanız yazın küfür bile etseniz cevap yazmıcam. Herkese hayatında mutluluklar, Fatih Terim ve Abdullan TAŞAN'a bile....

Galatasarayın üzerinde hiçbir şahıs yoktur. Aslalon Galatasaraydır. Metin Oktay kendisini Galatasaraydan üstün gördüğü için değil Galatasarayı kendisinden üstün tuttuğu için METİN OKTAYDIR. Sizden olsa olsa çapulcu olur, o da gezideki samimi saf insanlara hakaret olmuş gibi olacak.Kusura bakma sizden çapulcu bile olmaz.

Bazı admin arkadaşlara aynı düşünce de olsun zıt düşüncede olsun üyelerle olan iletişiminden ve adaletinden dolayı teşekkür ederim. Kendini bilen bazıları da forumdaki üyelere adam gibi davranın. Çünkü onlar varsa siz varsınız!

UNUTMADAN SELAMETLE DOSTLAR...

Ekli dosyayı görüntüle 17881

Ya bu ne ahahahhahha altı üstü internette bir forumda GS çerçevesinde konuşulan eğlenilen bir yerdeyiz, olayı neredeyse "bu yaptıklarınızdan dolayı Metin Oktay'ın kemikleri sızlayacak"a bağlayacakmışsın :D

Yigit Ozgur'un bir karikaturu aklima geldi.:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt