# Efecan Karaca

Ilker cihan pasla cikti,top irfanda,irfan başaran pasini efecana atti.efecan erhan senturkle paslasti.efecan aydin karabulutu gecti falan filan 89 jenarsyonu da iyiydi

Benim gözümden muhakkak kaçmıştır da, bu adam yıllardır özellikle büyük takımlara karşı çok etkili oynuyor, bunun yarısını oynayanlar hep transfer oldu.

Bu adam neden halen Alanyaspor'un bir üstüne çıkamadı?

Gayet iyi oyuncu, stilini beğeniyorum. Lig için hızlı, skorer, pas tercihleri iyi, tehdit her zaman.

Enteresan.

canlı izledigimde macın icinde en etkili herif olurdu müthis bi yetenek ama 31 yaşına gelmiş

muslerayi gecemedik gsyi tebrik ederiz diyor
saf naif iyi niyetli birine benziyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

iyi insan. keske biraz genc olsa isterdim hemen. cok iyi oynuyor. Umarim Sampiyonaya alinir

Güzel adam, iyi de oyuncu. Bu yıl sağ kanatta Emre Kılınç'tan 10 hafta bekleyip bulamadıklarımızı bize verebilir. Takıma katılmasını isterim fırsat durumunda.

by kalite by karakter by gs altyapısı

ciğersiz zındık herif
başımıza bela olacaktı
bu herif çok konusuluyordu alay ediliyor falan sanırdım forumda meğer olayın aslı o değilmiş

Yerli visca,bugün pek beğenmedim ama iyi oyuncu,bizim altyapıdan çıkmış

tsye salacaklardı bakasetas gibi son anda olmadı transferi beleş meleşse gelebilir bize yaşı olmasına rağmen

Benim gözümden muhakkak kaçmıştır da, bu adam yıllardır özellikle büyük takımlara karşı çok etkili oynuyor, bunun yarısını oynayanlar hep transfer oldu.

Bu adam neden halen Alanyaspor'un bir üstüne çıkamadı?

Gayet iyi oyuncu, stilini beğeniyorum. Lig için hızlı, skorer, pas tercihleri iyi, tehdit her zaman.

Enteresan.
Düş ulan yakamızdan.

2 sene önce beleşti istemiştim. Galatasaray altyapısından çıktığı duruşundan ve karakterinden bile belli zaten.
Senelerdir bende alınsın diyordum yedek için hala da alınsın diyorum. Malesef koca Galatasarayda Efecan kadar istikrarlı bir oyun ortaya koyabilen Taylan , Muslera, Marcao, Muhammed dışında 5. bir adam yok. Salih, Efecan, Davidson, Tayfur bizim takımda direk oynarlar. Malesef kalitemiz bu düzeyde, gerçekler bunlar.

Açıklamaları ile kalitesini göstermiştir.işin profesyoneli! değil sporcu gibi sporcudur.

Geri
Üst Alt