GSC Portal Efsane İsim Hamzaoğlu’nun Yardımcılığına Getiriliyor

Vaaay! Habere korkuyla girdim, Hasan-Ümit-Bülent-Tugay falan olacak diye.

Ergün yardımcı olsa ne olur olmasa ne olur?

ftnin fedaisini başımıza hoca yapıyorlar siz buna seviniyorsunuz..

Bu kadar mı düştü bu camia?

Ergün çok efendi bir oyuncuydu sevindim. Böylesi değerlerimizden yaralanmalıyız. Ama teknik adam seçimi yanlış.

Hamza, Ergün' ün yardımcısı olsun.

İçimden geçmedi değil , bugün gstv de programda konuktu, demek ki boşuna değilmiş. Biraz Kilo Almis ama iyi olmuş yuzu dolgunlasmis

Herhalde duyduğum en güzel adam gerektiği saygı ve değeri bulamayan bir adam inş. doğrudur.

Peki niye uygun degilmis, ögrenebilirmiyiz? Bal gibi de uygun.

Mübalağayı seven bir milletiz. Ergün'ün Hagi, Metin Oktay, Gündüz Kılıç gibi isimlere yakıştırdığımız bir sıfatı hak edecek işler yaptığını düşündüğünüzü sanmıyorum.

Ergün, kulübün sevdiği kişilerden, ikonlarından biridir. Göreve geldiğini öğrenince gerçekten çok sevindim, başarılı olacağını düşünüyorum ancak efsane tabiri beni rahatsız etti.

ergun herkesin sevdiği bir Galatasaray'lı ama ben daha çok yabancı dili olan ve futbolcularla iyi anlaşabilecek biri gerekirdi. Ariff-Ümit ve Tugay hocanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Sportif Direktör olarak Yıldıray gibi almanyada pek çok gencin idölü olan ve çok iyi eğitim almış biri müthiş olur.

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’da Akhisar Belediyespor’da yakın mesai harcadığı yardımcıları ile birlikte mesai harcayacak. Galatasaray teknik heyetinde Fuat Buruk, Metin Mert, Yıldırım Uran ve Serkan Selman yer alacak. Aynı zamanda Galatasaray kaleci antrenörü olan Taffarel de yine sarı kırmızılı teknik heyette bulunacak.

.-.

Hamza ve Ergün ile saha kenarında adam rekoru kırılmış olur.

Umarım saha içinde de vizyoner ve başarılı olurlar.

Ergün Penpe denilince aklima şu meşhur muz ortasi aklima geliyor. Barcelona maçıydı galiba. Bizim yeteneksizlere muzu geçtim ceza sahasına top göndermeyi öğretse kafi.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Sevindim en azından karakter olarak çok sağlam bir kadro oluşuyor

Geri
Üst Alt