Efsane Müzikler

Bazen yillarca icinde birikmis seyler vardir ve bunlarin disa vurman gerekir. Susarsan ölürsün ve kimse icindekileri bilmeden öldüğünle kalirsin. Hayata tutunabilmek icin artik hissettiklerini soylemelisindir. Kelimeler kendiliginden dilinden veya kaleminden dökülür. Daha agir kufur edecektim ama serefsizin evladi 70'inden sonra ne sarki yazmis be. Efsanenin dibi.

Sezen ablami ihmal etmeyelim. Gunun anlam ve onemine ithafen.

Bazi sarkilar vardir bir kere cover yapilir, iki kere yapilir. Bazilari da vardir bir cok kez bir cok unlu tarafindan tekrar edilir. Artik klasik unvanini kazanmislardir. Ama herkesin de begendigi bir versiyonu vardir. Come Rain Or Come Shine'in benim icin en iyisi de bu.

Yaw yemin ederim bi saat once otele donerken radyoda RHCP - Scar Tissue caliyordu. Dusundum ulan bunlarin muzigi hep iyi de sarki sozleri cok garip oluyor, Frank Zappa bile daha anlamli sozler yazardi diye dusundum. Yoksa forumda paylasicam diyordum kendi kendime. Frekansi tutturmus, mesaji almissin. :hat:

Yaw yemin ederim bi saat once otele donerken radyoda RHCP - Scar Tissue caliyordu. Dusundum ulan bunlarin muzigi hep iyi de sarki sozleri cok garip oluyor, Frank Zappa bile daha anlamli sozler yazardi diye dusundum. Yoksa forumda paylasicam diyordum kendi kendime. Frekansi tutturmus, mesaji almissin. :hat:
Gönüllerimiz bir üstad :love::hat:

Geri
Üst Alt