Efsane Müzikler

Bugun klasik guitar dinleyelim. Sirasiyla hem guzel hem yetenekli Ana Vidovic'ten Isaac Albeniz'in Asturiz'i, sonra Paco de Lucia Joaquin Rodrigo'nun Concerto de Aranjuez'ini ve son olarakta Jose Feliciano yorumuyla Ernesto Lecouna'nın Malagueña'sı.

paco bu işin god'ıdır heis... entre dos aguas ve rio ancho parçalarınıı severim
ayrıca cameron de la isla var eger seviyosan bu tür şeyleri ona da bi bak

Gelmiş geçmiş en sevdiğim şarkılar arasında olan mükemmel bir eser daha..

paco bu işin god'ıdır heis... entre dos aguas ve rio ancho parçalarınıı severim
ayrıca cameron de la isla var eger seviyosan bu tür şeyleri ona da bi bak

Italian bir kizla birlikteydim kisa bir sureligine. Kiz kardesinin adi Lucia idi ve Paco diye bir kedisi vardi. Paco de Lucia diye takilirdim. Guzel gunlerdi.

Klasik guitar denince akla ilk basta Ispanyol muzisyenler gelse de aslinda diger uluslarinda yetistirdigi onemli muzisyenler var. Bu gece ikisini paylasacagim.

Ilk once Paganini'nin 24 no'lu Caprice'ni Chaconne Klaverenga hanim kizimizin yorumuyla sonra da Bach'in Bourre adli eserini gelmis gecmis en usta muzisyenlerden Andres Segovia'nin gitarindan dinleyelim ve mutlu bir geceye dalalim. Don't forget to draw happy little trees here and there. :)

Unutmadan soyleyeyim. Yarin video oyunlardan akilda kalmis parcalari paylasicam. Katilim gosterelim. Hatta siz baslayin Ben arkadan yetisirim.

Yuksekokula giderken sarisin bir kiza hastaydim. Sari papatyam derdim Ben onun hakkinda konusurken. Hani dilin tutulurya bazen tam bir seyler soylemek isterin sesin kısılır falan iste o derece vurulmustum. Erkek arkadasim var deyip kibarca geri cevirmisti ama giderken dönüp gülümsemeyi de ihmal etmemisti.

Neyse bu gece onun hatirina Şecaettin Tanyerli'nin Papatya adli tangosunu paylasmak isterim sizlerle. Sonra da bir diger usta bestekar Necdet Koyuturk'e hürmeten ikinci bir parcasini daha. Iyi geceler.

Geri
Üst Alt