Efsanelerimiz Son Kez Ali Sami Yen'de

Efsaneler Sami Yen'e Çıkıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Beypazarı Şekerspor arasında 11 Ocak Salı günü yapılacak maçla birlikte vedaya hazırlanan Ali Sami Yen Stadı, aynı gün sarı-kırmızılı takımın efsane isimlerini ağırlayacak.

news_manset_resim_33_fed34.jpg

Galatasaray Kulübü'nün açıklamasına göre, Ali Sami Yen Stadı'na veda gecesinde düzenlenecek bu organizasyonda yer alacak isimler şöyle:

Parçalı forma: Adnan Polat, Umut Oran, Salih Sayar, Semih Yaban, Sabit Sır, Tayfun Hut, Abbas Yaşar, Yusuf Altuntaş, Taner Alpak, Orhan Atik, Osman Akyol, İlyas Kahraman, Ahmet Çakır, Cihat Arslan, Mehmet Aydın, Metin Yıldız, Kemal Yıldırım, Murat Kandil, İbrahim Sokullu, Adnan Aydın, Adnan Esen, Tarık Hosic, Tanju Çolak, Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi, Feti Okuroğlu, Savaş Koç, Tugay Kerimoğlu

Teknik direktörler: Cevat Güler, Ahmet Akcan, Öner Kılıç

Mercan forma: Alp Yalman, Hayrettin Demirbaş, Bahattin Demircan, Fadıl Koşutan, Sefer Karaer, Turgay Kazancı, Faruk Ölçer, Erhan Önal, Vedat İnceefe, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz, Gürcan Aday, Cengiz Yazıcıoğlu, Turgay Aksu, Okan Buruk, Muhammet Altıntaş, Arif Erdem, Hakan Şükür, Metin Çekiçler, Cevat Prekazi, Saffet Akyüz, Mirsat Kovacevic, İlyas Tüfekçi, Murat İnan, Hamza Hamzaoğlu

Teknik direktörler: Bülent Ünder, Müfit Erkasap, Eser Özaltındere.

Cevap: Efsanelerimiz Son Kez Ali Sami Yen'de

Ergün Penbe niye yok?

Asıl efsaneler nerde?

Yayın hangi kanalda ?

Feti Okuroglu?

Saffet Akyuz?

Erhan Namli'yi da cagirsaydiniz.

Ergün Penbe niye yok?

Kesinlikle katılıyorum. Ergün Penbe gibi tam anlamıyla GALATASARAYlılık duruşunu yansıtan bir oyuncu nasıl efsane kadrolarda olmaz? Kendisini çıplak gözle bir kez daha izlemeyi çok isterdim; o muz ortalar, soğukkanlı hareketler, ciddi bakışlar...

Bilet satılacak mı?

Satıldı tabii ki. Aldım biletimi yeni açıktan, dünya gözüyle efsanelerimizi bir kez daha görelim yeter ki.

2005-2006 da hasan şaşın o ağladığı görüntü,fenerin gol yediği haberi ali sami yene ulaştığı zaman maç devam ederken yaptığı sevinç gösterisi gözümün önünden hiç gitmiyor arkadaş...

Hasan Şaş-Ergün Penbe-Mondragon nerede?

Fatih Terim?

tırışkadan bi veda maçı adnan polat neyin efsanesi biri bana söylesin ayıptır başkan diye kendinide yazdırmış ya hiç yapma yada hakkedenleri yaz listeye

keske hasan sas da olsaydi kesin kavga cikarirdi belki adnan polata dalardi felan güzel olurdu

Suat Kaya, Hasan Şaş, Ümit Davala, Hakan Ünsal, Taffarel, Ergün Penbe, Mondragon, Fatih Terim......

Nerede bu efsaneler yönetim bozuntuları? Sizin yapacağınız seçim bu kadar olur zaten. Lanet gelsin hepinize.....

Bir işide elinize yuzunuze bulaştırmayın ya vefasızlar Ergun nerde tanju neden cagırıldı anlayamadım..

Suat Kaya, Hasan Şaş, Ümit Davala, Hakan Ünsal, Taffarel, Ergün Penbe, Mondragon, Fatih Terim......

Nerede bu efsaneler yönetim bozuntuları? Sizin yapacağınız seçim bu kadar olur zaten. Lanet gelsin hepinize.....

+ Hakan Şükür :S , Arif Erdem

GSCimbom olarak protesto edelim bu durumu, güzel bir index hazırlayarak gereken cevabı verelim, resmen faciadır bu.

:animation::yenieek:

Türk Telekom açılış maçında olabilirler onlar da. Beklemekte fayda var.

Geri
Üst Alt