Ege Üniversitesi İşgal Edildi

Berk Can

10 Numara!
Soma ve en son olayları protesto etmek isteyen öğrenciler üniversiteyi işgal etti. Şu anda özel tim baskın yapıyormuş. Eylemcilerin arasında öğretmenler de varmış. Tahmin edebileceğiniz gibi basında konuyla ilgili en küçük haber yok şu an.

Bizim okul, edebiyatçılar isgal etti, hazirlik ek binasi da isgal edilen bina. Genelde ogrenciler ve hocalar edebiyatcilardan olusuyor ama ozel güvenlik onlemleri asiri fazla su günlerde uni de, güvenlik gorevlilerine hayirdir diye sordugumuzda da dhkp-c nin eylemleri var diyorlar. Artik kim nasil yorumlamak isterse oyle yorumlasin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gündür girerken güvenlik çevirilerine takılıyorduk zaten belliydi birşeyler olacağı...

Bizim okul, edebiyatçılar isgal etti, hazirlik ek binasi da isgal edilen bina. Genelde ogrenciler ve hocalar edebiyatcilardan olusuyor ama ozel güvenlik onlemleri asiri fazla su günlerde uni de, güvenlik gorevlilerine hayirdir diye sordugumuzda da dhkp-c nin eylemleri var diyorlar. Artik kim nasil yorumlamak isterse oyle yorumlasin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen teröristler konser veriyordu :(

Atatürkçü Düşünce Derneğine izin vermeyen rektör pkklılar konser veriyor peşmergeliler falan izin veriliyor

Ege unıversıtesınde durum gercekten vahım

Neredeyse her hafta dekanlıklar rektorlukler basılıyor

Iyıce teskılatlanmıslar orada edebıyattakı arkadasım okulu bıraktı

Bi arkadasta okula daha cok sarıldı tkpli oldugundan full eylem vs :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ege unıversıtesınde durum gercekten vahım

Neredeyse her hafta dekanlıklar rektorlukler basılıyor

Iyıce teskılatlanmıslar orada edebıyattakı arkadasım okulu bıraktı

Bi arkadasta okula daha cok sarıldı tkpli oldugundan full eylem vs :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu basanlar solcu ve pkk lı gruplar değil mi? bi de geçenlerde nevruzda da olaylar çıkmıştı yanılmıyorsam.

aşırı soldan bahsettim, çatacak yer aramayın.ayrıca çoğu zamanda yan yana görüyoruz arkadaşın dediği gibi tkp lilerle pkk lıları.

TKP'nin il ve ilçe binaları ''Güneydoğu Anadolu Bölgesi''nde defalarca saldırıya uğradı malum kesim tarafından. Nerede bir arada görüyorsunuz?

İnandığınız şey birilerinin inanmanızı istediği şey. Bu konularda şu ülkedeki algı yönetimine hayranım vallahi.

Pkk sevdali vatan hainlerin isi. Ege Uni. Pkk kampindan hic bir farki yok zaten, kac defa gittim gördüm tam terörist kampi orasi.

1549555_311181179038114_952977041456539110_n.jpg

aşırı soldan bahsettim, çatacak yer aramayın.ayrıca çoğu zamanda yan yana görüyoruz arkadaşın dediği gibi tkp lilerle pkk lıları.

AKPlilerle PKKlılar da defalarca yanyana görülüyor hatta kol kola... TKP,ÖDP falan bunlar farklı şey PKK farklı şey sadece bir MHPlinin hatta CHPlinin baktığı gibi bakmadıkları için yanyanaymiş gibi görülebiliyor.

Ayrıca ben pkkyı sol bir örgüt olarak görmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum keza bir ırk üzerinden kurulan parti solcu olmaz, olamaz

Geri
Üst Alt