Ege Üniversitesi İşgal Edildi

Pkk sevdali vatan hainlerin isi. Ege Uni. Pkk kampindan hic bir farki yok zaten, kac defa gittim gördüm tam terörist kampi orasi.

1549555_311181179038114_952977041456539110_n.jpg

Madem okul teröristler tarafından ele geçirildi, asker girip gerekeni yapsın.

Ülkesini seven gençler eylem yapsaydı polis kesin o gençleri öldürürdü.

Ama ülkeyi bölüp iç savaş çıkartmak istersen kral oluyorsun

Madem okul teröristler tarafından ele geçirildi, asker girip gerekeni yapsın.

Yav ne askeri zaten tayyip atadi oranin rektörünü, hersey bilincli bir sekilde yürüyor orada. Nevruzda bile pkk kiyafetleri giyip ak47 ile dolasan kürtler vardi kampüste. Oranin rektörü, ögretmenleri hepsi ayni kafadan, hepsi hayatlarindan memnun. Gecen sene sonunda TGB ile büyük bir kavgaya girdiler bu teröristler, sonra TGB ye bagli olan onlarca ögrenciyi uniden attilar.

fazla yüz verirsen teröriste evine bile gelip eylem yapmaya kalkar. masum insanlara ateş edeceğine böyle teröristlere ateş edin ya

Peki bu eylemi kötülemek amacıyla hükümet tarafından polise yazdırılmış olamaz mı? Sadece bir teori.

Imkansiz. Normal bir günde bile edebiyat fakültenin önü hep apo ve pkk bayraklari ile dolu. Gizli sakli birsey yok orada, hepsi bilincli bir sekilde devlet tarafindan destekli yapiliyor.

Imkansiz. Normal bir günde bile edebiyat fakültenin önü hep apo ve pkk bayraklari ile dolu. Gizli sakli birsey yok orada, hepsi bilincli bir sekilde devlet tarafindan destekli yapiliyor.

Tayyit insanlarda ki milliyetçiliği körüklemeye calısıyor işte.

Yavaş yavaş iç savaş hazırlığı bunların hepsi.

Üniversite de bu rezilliklere nasıl izin verilir anlaşılır gibi değil.

Tayyip'in en büyük destekçisi, Türk halkının %80'i tarafından nefret edilen, iktidarda kim olursa olsun sokaklara çıkıp sağa sola taş atıp huzuru bozmak için çırpınan insanların onu sürekli protesto etmesidir zaten. Bazen düşünüyorum Tayyip parayla tutsa bu adamları bu kadar başarılı olamazdı.

iyide iç savaş çıkması tayyipe ne kazandıracak

Kutuplaşma hükümetin işine geliyor oyunu sabite bağlıyor aşırı kutuplaşmalar oyların hiç bir yere kaçmamasını sağlıyor ve oy oranını sabit tutmaya yarıyor sende bu oranlarda dar bölge seçim sistemini getirirsen olur sana 400 küsür millet vekili ve tek partili dönem.

Ayrıca ben pkkyı sol bir örgüt olarak görmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum keza bir ırk üzerinden kurulan parti solcu olmaz, olamaz

kendilerini sol olarak görüyorlar, bu doğrultuda eylemlerini gerçekleştiriyorlar.her ne kadar sen ben sol görmesek de özellikle seçimlerde sol oyların bir kısmı bunlara yöneldi.sol kesimde kendilerine bir yer edindiler bunu inkar edemeyiz.

Madem işgak ettiler kendileri ders anlatsınlar artık.Bir de bayrak çeksinler üniversiteye.Konuyla alakası yok ama bugün nerelerdeyiz yarına berbat bir nesil yetişiyor.Olaya sevgi-saygı açısından bakmıyorum.Memlekette ortak bir değer kalmadı.Kim için kutsal ne varsa kirletildi.Atatürkçüsü,İslamcısı,milliyetçisi veya farklı unsurlar herkes birbirine cephe açıyor.Dini değerler ayaklar altında.İnanırsın veya inanmassın ama ülkenin dinine karşı saygı bu kadar yerledeyse burada çok vahim bir durum vardır ve en çok muhafazakarların suçu vardır!

Umarim polis müdahale eder ve o işgal yapanlara dogru ceza verilir

Artik bu türlü teröristler cezalandirmak gerekir, ülkeye kaos'a sokmak için herşey yaparlar.

Geri
Üst Alt