- 12 Haziran 2015
- 32.862
- 25.720
- 2.533
Çok teşekkür ederim ağabeygecmıs olsun batuhancım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkür ederim ağabeygecmıs olsun batuhancım
Açık ve net o.Sosyal medyada yazan onlarca insan demeye dilimin varmadı ne olduğu belli olmayan şeyler var; İzmir'in, İzmirli'nin dininden girip, yaşamından çıkıp, bela okuyup, sevinen.
Deprem gerçekten çok kötü, Manisa merkez İzmir'e epey yakın olduğundan ciddi bir şekilde buradan da hissedildi. Allah yardımcımız olsun, tekrar çok geçmiş olsun İzmir'e ve depremi hisseden herkese.
Bitmek bilmiyor kodumun yılı!Ulan son 1 yılda her bokun uzmanı olduk. Depremin de salgının da doğa felaketlerinin de nasıl bi yıl bu 2020
Evde ne varsa yere inmiş durumda. 45 yaşındayım böyle bir şey daha önce yaşamadım, hanım oturmuş kırılan yadigarlara ağlıyor, sinirler lacka. Allah korudu hepimizi hamdolsun...
Evde ne varsa yere inmiş durumda. 45 yaşındayım böyle bir şey daha önce yaşamadım, hanım oturmuş kırılan yadigarlara ağlıyor, sinirler lacka. Allah korudu hepimizi hamdolsun...
Valla eğer bu 7 şiddetinde depremde sadece 20 bina yıkıldıysa deprem de Türk'e zarar vermez bu tescillenmiş oldu. Yani belediye başkanı sonuçta bunlar da yıkılan bina saklanamaz 20 diyorlarsa doğrudur. Vallahi çok az allah korudu demek ki binalar da o çürük zemine rağmen sağlam. Ben başka bir sonuç çıkaramadım. 7 şiddetinde izmirde deprem olacak 20 bina yıkılacak sadece? O zaman vefat sayısı da düşük kalır inşallah ki kalır zira gündüz vakti 20 binadan tahliye olamayan kaç kişi olacak ki?Adamlarda 8-9 siddetinde oluyor kimsenin burnu kanamiyor, bizde oluyor sonuc: kader....
Ağlamasın yenge cana geleceğine mala gelsin allah büyükEvde ne varsa yere inmiş durumda. 45 yaşındayım böyle bir şey daha önce yaşamadım, hanım oturmuş kırılan yadigarlara ağlıyor, sinirler lacka. Allah korudu hepimizi hamdolsun...