Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin covid nasıl oldu hacı abi, var mı bir sıkıntın?

İyiyim. Tat koku kaybı dışında problemim kalmadı. Teşekkürler.

İzmirli olduğunu bildiğim arkadaşları merak ettim. Berke iyi, dün iyi olduğu ile ilgili mesajını görmüştüm. Serkan’dan haber var mı? Başka İzmirli var mı?

İyiyim. Tat koku kaybı dışında problemim kalmadı. Teşekkürler.

İzmirli olduğunu bildiğim arkadaşları merak ettim. Berke iyi, dün iyi olduğu ile ilgili mesajını görmüştüm. Serkan’dan haber var mı? Başka İzmirli var mı?
Iyiyim kral sıkıntı yok

@Serkan G. Veren den haber var mi?

Bu korku ve kaygiyla foruma gelmeyebilir telefonla ulaşan var mi?
Günaydın tahir adam daha ilk dakikada yorum yaptı deprem sürelerini konuştuk esas sen kendine mukayet ol hemşo bizim memleket pkk saldırısı altında yangınlar; bombalamalar; baskınlar; paramotorla amanosa inmeler...

Günaydın tahir adam daha ilk dakikada yorum yaptı deprem sürelerini konuştuk esas sen kendine mukayet ol hemşo bizim memleket pkk saldırısı altında yangınlar; bombalamalar; baskınlar; paramotorla amanosa inmeler...

Ben görmemiştim yazılanları.

Bu aralar dediğin gibi sıkıntılı gelişmeler var. Kaygıyla takip ediyoruz bakalım.

Belen, Dörtyol, Payas hattı teröristlerin dönem dönem görüldüğü yerler. Kendimi bildim bileli ara ara saldırıyorlar. Ama bu sefer çok feci kudurmuşlar. Böylesi ne görüldü ne de duyuldu.
aynen senin de yaşın yeter şemdin sakık baharda amanoslara gelirdi bu öyle böyle değil ne işid ne eski pkk ne el nusra bu seferki garip köpeklerin benzine bulayıp ormana salmak nedir???

doğanlar apartmanındaki aileye ulaşamadılar mı henüz.

Kadrolu uzmanlarin görüsüne basvurulmadi mi acaba? Nedim Sener, Metin Özkan, Baris Yarkadas, Ismail Saymaz, Resul Tosun, Yasar Hacisalihoglu, Hadi Özisik, Cem Kücük, Nihal Bengisu Karaca, Nagehan Alci vs. televizyonda yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt