Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
@Serkan G. Veren den haber var mi?
Bu korku ve kaygiyla foruma gelmeyebilir telefonla ulaşan var mi?
Senin covid nasıl oldu hacı abi, var mı bir sıkıntın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Serkan G. Veren den haber var mi?
Senin covid nasıl oldu hacı abi, var mı bir sıkıntın?
İyiyim. Tat koku kaybı dışında problemim kalmadı. Teşekkürler.
İzmirli olduğunu bildiğim arkadaşları merak ettim. Berke iyi, dün iyi olduğu ile ilgili mesajını görmüştüm. Serkan’dan haber var mı? Başka İzmirli var mı?
Iyiyim kral sıkıntı yokİyiyim. Tat koku kaybı dışında problemim kalmadı. Teşekkürler.
İzmirli olduğunu bildiğim arkadaşları merak ettim. Berke iyi, dün iyi olduğu ile ilgili mesajını görmüştüm. Serkan’dan haber var mı? Başka İzmirli var mı?
Iyiyim kral sıkıntı yok
KarabaglarAbi sen ne tarafta oturuyorsun? Konak tarafı falansa eğer oranın zemini sağlam.
Iyiyim kral sıkıntı yok
Günaydın tahir adam daha ilk dakikada yorum yaptı deprem sürelerini konuştuk esas sen kendine mukayet ol hemşo bizim memleket pkk saldırısı altında yangınlar; bombalamalar; baskınlar; paramotorla amanosa inmeler...@Serkan G. Veren den haber var mi?
Günaydın tahir adam daha ilk dakikada yorum yaptı deprem sürelerini konuştuk esas sen kendine mukayet ol hemşo bizim memleket pkk saldırısı altında yangınlar; bombalamalar; baskınlar; paramotorla amanosa inmeler...
Bizim mahalle yandı yavBen görmemiştim yazılanları.
Bu aralar dediğin gibi sıkıntılı gelişmeler var. Kaygıyla takip ediyoruz bakalım.
Bizim mahalle yandı yav![]()
aynen senin de yaşın yeter şemdin sakık baharda amanoslara gelirdi bu öyle böyle değil ne işid ne eski pkk ne el nusra bu seferki garip köpeklerin benzine bulayıp ormana salmak nedir???Belen, Dörtyol, Payas hattı teröristlerin dönem dönem görüldüğü yerler. Kendimi bildim bileli ara ara saldırıyorlar. Ama bu sefer çok feci kudurmuşlar. Böylesi ne görüldü ne de duyuldu.
doğanlar apartmanındaki aileye ulaşamadılar mı henüz.