Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.476
- 106.090
- 4.738
izmirde yaşayan bütün renktaşlara tekrardan geçmiş olsun
isim isim bilmiyorum kim izmirde yaşıyor kusura bakmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orda sıkıntı yoksa binalar kısa katlı ve nüfus az diyedir yoksa seferihisarda da bina yapısı rezilSeferihisar da çok bir sıkıntı yok. Bornova Bayraklı tarafı daha sıkıntılı.
Her boka inanmayın diyorsun Tunç Soyer 20'ye yakın yıkılan bina var diye açıklama yaptı. Senin İzmir'den haberin yok.Ben şu an tam konaktayim her boka inanmayın 3 4 bina Bornova bayraklı civarında yıkılan var tepecik civarında var onun dışında insanlar genelde disardaydi gece olmadı allahtan
knk hayal edemiyorum ya manavkuyu tarafını. Halam komşu binalarının yıkıldığını söyledi durum epey kötüymüş orda.Seferihisar da çok bir sıkıntı yok. Bornova Bayraklı tarafı daha sıkıntılı.
Ben şu an tam konaktayim her boka inanmayın 3 4 bina Bornova bayraklı civarında yıkılan var tepecik civarında var onun dışında insanlar genelde disardaydi gece olmadı allahtan
ona hiç inanmayın der mi ki acabaHer boka inanmayın diyorsun Tunç Soyer 20'ye yakın yıkılan bina var diye açıklama yaptı. Senin İzmir'den haberin yok.
Ne anlatıyon sen yav? 20 bina sayısı yalan yani?Ben şu an tam konaktayim her boka inanmayın 3 4 bina Bornova bayraklı civarında yıkılan var tepecik civarında var onun dışında insanlar genelde disardaydi gece olmadı allahtan
yav adam gözüyle gördüğünü söylüyor belediye başkanı gibi bilgi akışı yok normaldirNe anlatıyon sen yav? 20 bina sayısı yalan yani?
provakasyon yapılıyor bot hesap oSosyal medyada gavur izmir iyi oldu yazan mahkukatlar var.Bir insan bundan daha alçalabilir mi?Neden bu kadar kansız olur
Buca'da bile 2 bina varsa totalde 20 bina vardır yıkılan.yav adam gözüyle gördüğünü söylüyor belediye başkanı gibi bilgi akışı yok normaldir
Yine de insanın kanına dokunuyorprovakasyon yapılıyor bot hesap o
Onların analarını araplar bellemiş iflah olmazlar şerefsizlerSosyal medyada gavur izmir iyi oldu yazan mahkukatlar var.Bir insan bundan daha alçalabilir mi?Neden bu kadar kansız olur
izmirde yaşayan bütün renktaşlara tekrardan geçmiş olsun