Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net sayı sonra belli olur biraz da sansür yaparlar ama bence yüzlerle ifade edilen kayıplar olur 1000e kadar çıkar rahat 100 tane apartman yıkılmıştır seferihisarda allahın lütfuna duruyor binalar
chp belediyesi sansür falan olmaz belediye suçlanır muhtemelen 24 saat yayın yapılır

Geçmiş olsun nette çöken bir bina gördüm allah yardımcıları olsun içeride birileri varsa vallahi çok üzüldüm. Görünüşe göre bina ayakta zor duruyormuş 30+ yıllık olma olasığı yüksek. Kentsel dönüşüme sokmayan belediyelerin!
İzmirde çok var bizim zeytinburnu gibi her apartmanda gündüz olmasına rağmen 50-60 kişi vardır sen hesap et

İzmir'den korkuyorum. 6 bina yıkıldı diyorlar ama daha fazla olduğunu düşünüyorum

Ben şu an tam konaktayim her boka inanmayın 3 4 bina Bornova bayraklı civarında yıkılan var tepecik civarında var onun dışında insanlar genelde disardaydi gece olmadı allahtan

chp belediyesi sansür falan olmaz belediye suçlanır muhtemelen 24 saat yayın yapılır
Yok olur Trump seçilirse olmaz ipin ucu kaçar çünkü. İyi de doktor bu ne? Buna bile siyaset mi karıştırıyorsun. Bence düzce depremi sonrası en ağır deprem. Ben ilk başta marmara sandım orta ölçekli deprem dedim ama uzundu baya. Sonra rodos dediler eğer rodossa kim bilir kaçtır dedim. İzmir kent yapısı çok kötü ondan sansürlemeden veremezler. Travmatik olur

10 gün önce söylemiş
Bravo valla

Kaba bi hesapla 5 milyon m2 şehirde 16 milyon insan yaşıyor
Herkes deprem anında sokakta olsa metrekareye 3 adam düşüyor
Allah göstermesin o beklenen büyük deprem olursa 100 binlerce kayıp olur
Yıkımdan çok yağmadan olur. Ben öyle düşünüyorum yangınlar, seller, elektrik çarpmaları, gasp, hırsızlık, cinayet vesaire. Covid gibi dandik bir gripte bu kadar panik olan İstanbulun bebeleri depremde çıldırır birbirini yer. Bence birçok semte polist giremeyecek depremde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt