Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 328
Arkadaşlar izmirde yaşıyorum. Yaralılara Allah'tan şifa diliyorum. çok kötüydü 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet hem süresi hem de 2 kere pik yapması hem de tüm batı anadoluda hissedilmesiyle hiç zelzele gibi değildiGecmis olsun nasil deprem olm bu turkiyenin yarisinda hissedilmis
Arkadaşlar izmirde yaşıyorum. Yaralılara Allah'tan şifa diliyorum. çok kötüydü![]()
Arkadaslar siyaset yapmak gibi olmasin ama bu AKP 20 yilda depremle ilgili bir bok yapmadi sanki ne dersiniz? Sizce 99'dan sonra 2020 yilinda ne durumdayiz ilerleme var mi?
Büyük İstanbul depremi beklenirken kanal İstanbul gibi projeler iptal edilip kaynak şehrin yeniden yapılandırılmasına harcanmalı.Yaralar sarıldıktan sonra Türkiye gündemi bu olmalı.
Iyiyiz ustad cok sukur sagolasin umarim can kaybi artmazGeçmiş olsun @Serkan G. Veren yapabileceğimiz bir şey var mı kardeşim.?
Arkadaşlar izmirde yaşıyorum. Yaralılara Allah'tan şifa diliyorum. çok kötüydü![]()
Maalesef öyle.Neden Japonya’da 9.0 şiddetinde bile kayıp olmuyor diye kimse sormayacak.2 güne her şey unutulur
Bolge halkini niye asagiliyorlar ki?30.10.2020 Tarihli Basın Açıklaması
Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.www.egm.gov.tr
depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.6.8 depremini malatyada yaşadım.İnsan acayip panik yapıyor.