Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardım etmek isteyen bana ulaşabilir.

Ticaret Borsasından bez, mama gibi yardım yapacağız. Birde bizim dükkandan sıcak yemek gidecek

Acil ihtiyaçlar bebek maması, bebek bezi, battaniye.

@Uğur İz twitter hesabından duyurabiliriz reis. daha çok insana ulaşır.

@Uğur İz twitter hesabından duyurabiliriz reis. daha çok insana ulaşır.
Yarın 12 gibi Bayraklı'ya gideceğim.

Bizim tanıdık amirden az önce öğrendiğimiz 1200 kadar aile evsiz kaldı orada. Giriş yasak evlerine. Durumun da tv de gösterilenlerden daha kötü olduğunu diyor.

Yarın bir gideyim ihtiyaçlar ilk ağızdan öğrenilsin ona göre dönüş yapıcam özelden yazanlara.

Kullanılmaz hale gelen çok ev varmış

Bizim tanıdık amirden az önce öğrendiğimiz 1200 kadar aile evsiz kaldı orada. Giriş yasak evlerine. Durumun da tv de gösterilenlerden daha kötü olduğunu diyor.

Yarın bir gideyim ihtiyaçlar ilk ağızdan öğrenilsin ona göre dönüş yapıcam özelden yazanlara.

adamin dibi. :ka21:

20201101--786119-1f67f634c33878519cad.jpg

rip
yazık yaw.
Ah be kuzucuk :((((

helal olsun reis.Senden de ailenden de allah razı olsun.

Bu binaların müteahhitleri, eğer kolon kestilerse dükkan sahipleri, çürük raporu verildiyse gereğini yaptıramayan kanunlar sıradan geçilmeli.

AFAD, gece 00:01'de yaptığı açıklamada İzmir'deki depremde can kaybının 73'e çıktığını açıkladı

ben bugun arkadaslarla deprem alanına gittim öncesinde elimizden geldigince yardım kolileri vardı onları teslim ettik ama eksık birşey cok fazla yok özellıkle gida konusunda ulkenın heryerınden yardım gelmiş ve hala geliyor
2 farklı yere çadır kent kurulmus 3 yere daha kuruluyormus
evsiz kalan insanlar icin kyk yurtları açılmış

deprem bölgesini kabaca gezdim cünkü kuru kalabalık yapmak iyi degil agır hasarlı ve ortasaharlı cok ev var maalesef yıkılan yapılrda çürük vasfı olanlar bile varmış görüntüler cok üzücü

üstelik burası izmirin en pahalı bölgesi güya ama müteahhitler resmen çalmışlar

haberturk yayınında adam da söyledi.Enkaz altında kalınca dısarıdan haberin olmadığı için insan ilk olarak her yer yıkıldı beni alamazlar diye dusunur.

Buca Belediyesi Allah belanı versin.

Arabayla dolaşırken rastgele 20-25 çadırın olduğu yere denk geldim. Belediye sokak dar olduğu için aracını sokamıyormuş.

Ne ihtiyacınız var diye sorunca peynir ekmek yemekten bunaldık sıcak çorba ve 4 kişinin battaniyesi yokmuş.

Zorla yardım getirttik.

Sokağa giremiyosa büyük araç, küçük araç getirceksiniz o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt