Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugüne kadar unutulan, üzeri kapatılan tüm olaylar gibi bu da unutulur gider bu şiddetteki depremlerde açık ara en fazla vefat sayısı bizde. Depremde ölmek kader değil sadece 3-5 kişinin daha fazla para kazanma hırsıyla yaptığı ihmallerin sonucu... Apartmanı yapan çalar imza yetkisi olanlar çanak tutar üzerine birde para kazanma amacıyla o apartmanın alt katında esnaflık yapmaya gelen kişi daha fazla nasıl gelir elde ederim diye orada tadilatlar yapar sonuç hüsran ...

Neredeyse 3 gün sonra ...
Çok şükür 🙏

Elif en geç 1 hafta içinde Beştepe'de. Bizde bu kese doygunluğu olmadığı sürece 1 Elif'i kurtarıp 1000 tanesini toprağa veririz. Esas devletçilik bugünkü Elif'e sevinirken yarınki binlercisini kurtarmak için harekete geçmek. Ama ben bunun olmayacağına ikna olduğum için bugün Elif'in kurtulmasına da canı gönülden sevinip bu mutluluğu sadece bugünle bırakmayı uygun buluyorum.

Şili Japonya ve Amerika’da 9 üzeri depremler 5 ila 10 dakika arası sürmüş.Son Endonezya depremi de 7 dk civarı sürmüş 9 civarı sanırım.Ve dünyayı 1 cm yörüngeden oynatmış.O kadar uzun süreli depremlerde insan psikolojisini düşünemiyorum.

Offff

Böyle videoları yayınlamasalar keşke mahvoldum bittim..

İzmir’de insanlık dersi veriliyor; Domino’s pizza, Bornovadaki tüm kebapçılar, kutularla pizza, kebap dağıtıyor, Göztepe taraftarları, Galatasaray taraftarları, İzmir barosu, yurdun dört bir yanından gelen belediye ekipleri, ellerinde market poşetleriyle vatandaşlar, herkes koşuşturuyor, aç olmayan verilen çorbayı almıyor, gereksinimi olmayan ihtiyacı olanlara verin diyor erzakları, evleri sağlam olanlar evsiz kalanları evlerine davet ediyor, çocuklara oyuncaklar dağıtılıyor, evlerinde tencerelerle yemek yapıp dağıtıyor insanlar, evlerinden kıyafet getirip dağıtıyorlar, arayan tüm Üniversite arkadaşlarıma, yurtdışındaki dostlarıma, yurdun dört bir yanındaki tüm akrabalarıma, dostlarıma, İzmirli olarak tüm Türkiye’ye teşekkürlerimi sunuyorum. < not alıntıdır. kendi yaşadıklarımı anlatacak kelime bulamıyorum hissettiğim ağır bir üzüntü

Karşıyaka'da mavibahce AVM var birkaç yıl önce açıldı duvarları dökülmüş çatlaklar var heryerinde ama nasıl para hırsı varsa en ufak düşünce yok hala açıklar müşteri aliyorlar

:cry: :cry: :cry:

yazacak kelime bulamıyoırum her gördüğümde gözlerim doluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt