egemen korkmaz

begenirsiniz begenmezsiniz ama serdar aziz ve hakan balta'nin stoper oynadigi milli takim kadrosunda banko oynar.

elimizdeki en iyi stoperler: ömer toprak gelmeyi reddetti, egemen'i terim kadroya almadi, schalke'li kaan ayhan da u21'de falan sürünüyor.

Hiç sevmem ama mevcut şartlarda en iyi stoper neden kadroda olmazki , kişisel bir sorunmu var ?

alinmaliydi katiliyorum . en iyi türk stoperi an itabari ile.

Alınmaz. Hocayla aralarında bir sorun var sanırım.

BJK'den ayrıldığında da hiç ilgilenmemiştik ihtiyacımız olmasına rağmen.

Kaldı ki iyi bir GS taraftarı diye biliyorum.

saha içinde sürekli rol yaptığı için kendisinden hazetmem ancak hakan balta ve serdar aziz'in olduğu milli takımda banko ilk 11 olması gerekirdi.

İyi güreş tutardi olsaydi. Bizim anamizin liginde yaptigi kündeleri ben avrupada görecegim.

Hiç Begenmedigim topçu. Bildigin koyunun olmadigi yerde adbürrahman çelebidir

Son düzenleme:
Engin Baytar: "Fenerbahçe maçıydı, Burak 1-1 yapmıştı. Emre Abi ile Egemen arasında ciddi bir atışma oldu. Bunun üzerine Egemen, Onur ve Giray'a, 'bundan sonra burdan hiçbiri geçmeyecek, geçerse size ayrı bir muamele yaparım. Bunlar, bugün şampiyon olmayacak' dedi"

Engin Baytar: "Fenerbahçe maçıydı, Burak 1-1 yapmıştı. Emre Abi ile Egemen arasında ciddi bir atışma oldu. Bunun üzerine Egemen, Onur ve Giray'a, 'bundan sonra burdan hiçbiri geçmeyecek, geçerse size ayrı bir muamele yaparım. Bunlar, bugün şampiyon olmayacak' dedi"

Ve olamadılar,1-1 bitti maç.

begenirsiniz begenmezsiniz ama serdar aziz ve hakan balta'nin stoper oynadigi milli takim kadrosunda banko oynar.

elimizdeki en iyi stoperler: ömer toprak gelmeyi reddetti, egemen'i terim kadroya almadi, schalke'li kaan ayhan da u21'de falan sürünüyor.
reyiz şimdi gs'da showw yapıyorrr

Geri
Üst Alt