Eğri Oturup Doğru Konuşalım

Ben bu seneyi geçtim ! gelecek sezon yabancı sınırı kesinlikle değişecek 6+2 olacak en kötüsü ve kadromuz böyle olmalı;

---------------------------------------Muslera----------------------------------------------

Veysel--------------Semih-----------------Ömer T.------------------------Telles

----------------------------------Melo----------Selçuk-----------------------------------

-----------------Hamit-------------------Sneijder---------------------------Bruma

-----------------------------------------Dzeko--------------------------------------------

Not; Hamit yerine yemin ederim kadroya yazacak adam bulamadım ve kim gelir diye aklımda kimse yoktu

Ben bu seneyi geçtim ! gelecek sezon yabancı sınırı kesinlikle değişecek 6+2 olacak en kötüsü ve kadromuz böyle olmalı;

---------------------------------------Muslera----------------------------------------------

----------------------------------Melo----------Selçuk-----------------------------------

-----------------Hamit-------------------Sneijder---------------------------Bruma

-----------------------------------------Dzeko--------------------------------------------

Not; Hamit yerine yemin ederim kadroya yazacak adam bulamadım ve kim gelir diye aklımda kimse yoktu

Tarık çamdal belki yada gökhan töre. Semih toprak ikilisi biraz sakat geldi bana ama belki tutar.

Tarık çamdal belki yada gökhan töre. Semih toprak ikilisi biraz sakat geldi bana ama belki tutar.

Bizimkiler etik metik diye gökhan töre için harekete geçmez. Bize o bölgede basacak adam lazım yerli lazım :)

Cheudju kadroda kalır ama her maç ilk 11 başlamaz. Ömer toprak yerli olarak şuan en iyi 2-3 defans oyuncusundan birisi bana göre

ortasahada 3 kisi oynuyoz. Bi kere oynadigimiz her rakipten sayica az kisiyiz o bolgede.

Kanatsiz oynuyoruz kenarlarda zayif kaliyoruz. Rakipler her iki kanattan 2ser oyuncuyla gumbur gumbur gelirken bizim beklerimiz sikinti yasiyor. Bekler ilerde olup geriye kosamazsa o alana stoperler devriliyor ve tandemde sikinti yasiyoz.

Senin ortasahan 3 kisi, bunlardan 1 tanesi pili bitik selcuk. zaten formsuz olmasinin yani sira bu sistemde daha da zor durumda kaliyor. Bi faydasida olmuyor. bunlardan ikincisi kendine bile hayri olmayan yekta. Hic bir ise yaramiyor. Ucuncu kisi Melo, diger ikisi bir ise yaramadigi icin orta alanda 1 kisi ile oynuyoruz tum yuk meloya biniyo.

Kanatsiz oyunda defansta yasanan problemleri saydik, ofanstada bir o kadar sikintiya sokuyor. rakibin kilidini acamiyoruz. Kornerlerden ya da kanat akinlarindan neredeyse gol bulamadigimiz gibi Sneijder gibi bi oyuncudanda verim alamiyoruz. Ortasahamizin ezikligi nedeniyle takim berbat gozuksede forvetlerimizin 3 taneside artik bizi tasiyacak seviyede degil.

chelsea macinda yine rakip 5 sen 3 adamla orta alanda oynarsan; Rakibin senden bi kere sayica ustun, kalite olarak seni ona katlar, senden daha hizli-tempolu bir oyun oynuyor, senden daha mi teknik, fizik ve zeka yonunden seninkilerden ustun mu, evet 50,5 kat ustun. pas trafigi daha mi genis, evet ustelik kanatlarida var oldugundan dahada genisliyor. en son olarakta forvetlerin top tutup 3. bolgede topu saklayabiliyomu, yok saklayamiyo iste. ama chelsea maci oyle bi mactiki ortasahada resmen dozer gibi ezildik, yani ortasahamiz topu ileriye servis yapamadi. topla bile cikamadik her pasimiz rakibe gitti. Ortasahada en az 4 normalde 5 kisi oynamadigimiz, kanatli oynamadigimiz, tek forvetli ve sneijder'i arkaya koymadigimiz surece bu takimda hep sikinti olacak.

Chelsea macinda gol atamamamiz nedeniyle opucuk vadedmissin ve alnima bi dene opucuk cak simdi.

benim istedigim taktik Sneijder'in benim en sevdigim diye bahsettigi 4-2-3-1 taktigi. hem ortasaha kalabalik olur hem kanat, hem sino yerinde olur hemde tek forvet. 5'i bi arada.

Bizimkiler etik metik diye gökhan töre için harekete geçmez. Bize o bölgede basacak adam lazım yerli lazım :)

Cheudju kadroda kalır ama her maç ilk 11 başlamaz. Ömer toprak yerli olarak şuan en iyi 2-3 defans oyuncusundan birisi bana göre

Tarık idare eder ya. Tekniği töre kadar yok belki ama hızlı ve mücadeleci. Biraz daha fizikleşmesi gerikir belkide.

Başka kim var ... Şey fena sayılmaz, ahmet ilhanmıydı ismi karabükdeki. Yada trabzondan yusuf diyecem ama ordan pafdan bile zor oyuncu verirler bize galiba.

Başka? Baseldan aldığımız endoğan çok iyi diyorlar. Ama hiç izlemedim.

Tarık idare eder ya. Tekniği töre kadar yok belki ama hızlı ve mücadeleci. Biraz daha fizikleşmesi gerikir belkide.

Başka kim var ... Şey fena sayılmaz, ahmet ilhanmıydı ismi karabükdeki. Yada trabzondan yusuf diyecem ama ordan pafdan bile zor oyuncu verirler bize galiba.

Başka? Baseldan aldığımız endoğan çok iyi diyorlar. Ama hiç izlemedim.

O zaman ben arfa'yı alacaz ve bruma yerine emre çolak oynayacak ve kanser olma yolunda ilerleyecez. Nasıl bir kadromuz var bir yeri toplasan öbür yer error veriyor tövbe tövbe

Ben arfa------------------------Sneijder-----------------------------Emre çolak

-------------------------------------Dzeko---------------------------------------------

O zaman ben arfa'yı alacaz ve bruma yerine emre çolak oynayacak ve kanser olma yolunda ilerleyecez. Nasıl bir kadromuz var bir yeri toplasan öbür yer error veriyor tövbe tövbe

Ben arfa------------------------Sneijder-----------------------------Emre çolak

-------------------------------------Dzeko---------------------------------------------

Bide 5+0+3 olmuyormu yabancı sınırı gerçekde. O zaman moku yedik

2-3 sene sonra yani diyorsun. Super lige cıkmaları zaman alacakdır biraz:DD

Sence bu hükümetin fenere ceza vereceğini zannediyonmu ? Uefa için dosya kapanmıştır ceza verilmiştir iş bitmiştir, ülke içinde ekstra bir ceza verilmez verilmeyecekte. Bu hükümet çok korkak olduğundan dolayı ekstra cezayı unutalım !

Sence bu hükümetin fenere ceza vereceğini zannediyonmu ? Uefa için dosya kapanmıştır ceza verilmiştir iş bitmiştir, ülke içinde ekstra bir ceza verilmez verilmeyecekte. Bu hükümet çok korkak olduğundan dolayı ekstra cezayı unutalım !

Türkiyedekiler cezayı gectim ödül bile takarlar bunlara ki takmış gibi oldular zaten.

Ben uefa ayağını yakından takip ediyorum ki ordan kurtuluşları imkansız.

Tersini idaa etmek ya bilgi eksikliğine sahip bu konuda yada her yer türkiye zanediyor.

Merak etme , kurtuluşları 100 de 1 belki oda 2 gün sonra oylama ters cıkarsa ile devreye girer belki

Kimse kusura bakmasın ama bu kadro ile lig sonuncusu Kayseri'ye kendi sahamızda yeniliyor ve üç kuruşluk Beşiktaş'ın bile arkasında kalıyorsak burada taktik vs. konuşmamın bir anlamı yok. Takımın başında Mancini değil, Yılmaz Vural olsaydı bile bu hallerde olmazdık. 15 milyon Euro civarı para harcadı bu takım devre arasında. Sadece bu bütçeyi Bilic'e verebilseydi Beşiktaş, herhalde şampiyonluğa oynatırdı takımı şu anki pozisyonunu göz önüne alırsak.

Türkiyedekiler cezayı gectim ödül bile takarlar bunlara ki takmış gibi oldular zaten.

Ben uefa ayağını yakından takip ediyorum ki ordan kurtuluşları imkansız.

Tersini idaa etmek ya bilgi eksikliğine sahip bu konuda yada her yer türkiye zanediyor.

Merak etme , kurtuluşları 100 de 1 belki oda 2 gün sonra oylama ters cıkarsa ile devreye girer belki

İnşallah dediğin gibidir.

e zaten hocanın eleştirilme sebebi de bu.selçuk gibi kefeniyle gezinen, burak gibi futbolculuğuna şüpheyle yaklaştığım adamlarla oynaması.oynatmak mecburiyetinde değilsin bunları.

hayrovic i iyi oynarken çıkarması ki onun yerine kendimi koyarak mancini hakkında düşündüklerini tahayyül edebiliyorum.bu adamdan bu saatten sonra nasıl yaralanacaksın ki şut çekti diye oyundan alıyorsun adamı.

sonuç olarak; hocanın yanlışları çok fazla ve eleştirilmelidir, insanlar da bunu yapıyor.

Güzel bir analiz olmuş. Katılıyorum heis.. :tiphat:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

selçuğun Gs'de miadı dolmuştur diyorum..

Belki orta sahada herkes farklı tercihler koysa da salih yerine yine de eline koluna sağlık aklı başında bir konu olmuş hocam. Başından beri söylüyorum olayı bir kişiye yüklemek asıp kesmek çok kolay. Ama çözüm kesinlikle bu değildir

Yazıda tek katıldıgım nokta sneijderin solda hapsedilme meselesi.

Yazının hepsini okuyacaktım ama osurmak, sıçmak gibi mide bulandırıcı kelimelerle karşılaşınca midem bulandı, okumadım.

Geri
Üst Alt