Ehli Ay Çocukları Deneyi-Tavşan Kardeşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş , Harun yahya yazılarına benziyor.Havada kalan kafa karıştırmaktan öteye gidemeyen metinler..

esasında belli bir konunun (20 bölümlük) sadece bir bölümü olduğu için oturmayan havada duran hususlar olabilir hatat bestseller bir kitabı ortadan bir bölüm okursanız hiçbir şey anlamamanız gayet normal bu bölümden bir şey anlamamnız kitabın tümünün safsata olduğu anlamına gelmez burada yayınladığım bölüm sadece bir önsöz yada kitap tanıtımı gibi düşün

esasında belli bir konunun (20 bölümlük) sadece bir bölümü olduğu için oturmayan havada duran hususlar olabilir hatat bestseller bir kitabı ortadan bir bölüm okursanız hiçbir şey anlamamanız gayet normal bu bölümden bir şey anlamamnız kitabın tümünün safsata olduğu anlamına gelmez burada yayınladığım bölüm sadece bir önsöz yada kitap tanıtımı gibi düşün

safsata demedim ama bizim daha teme sorunlara eğilmemiz gerekiyor, bunlar sırf zaman kaybı.

mesela türkiye'deki siyasi problemler üzerine okuyup yakın tarihi araştırmalıyız.

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Yazının her satırı ile ayrı ayrı dalga geçebilirim de uğraşasım yok. Yazan kişi muhtemelen ilkokul seviyesi eğitimi dahi tamamlayamış açıkça anlaşılıyor. Yazmayı sökünce okumayı çözmeyi bile beklememiş bunu kaleme almak için :D

buyrun buraya eleştiriniz yazınız belki yapılan yanlışlıklardan döner insanlar

Ehli Ay Çocukları Deneyi-Tavşan Kardeşler / ON ALTI YILDIZ

Okudum ama yazının amacını anlamadım? Ne yapmamız gerekiyor şimdi? Tavşanlar uzaylıdır onları takip etmeyin mi ana tema? Bir tavşan çıkıp beni takip et derse zaten etmem abi, üstüne bide küfür ederim. Neden kasmışlar bu kadar?

Not: Bunları okumak için ayırdığınız zamanın birazını forum kurallarını okumak için ayırsaydınız başlığın tüm harflerinin büyük yazılmayacağını öğrenirdiniz. Saygılar.

bu nedir :D

[attachment=7038:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 72
Bizim milletin ne kadar gerizekalı bir millet olduğunun ispatı olabilir mi bu yazı.Memlük kartı nedir anasını satayım :D

Okusam dalga geçicem ama okuyamam o kadar uzun şeyi.

anlamadım ne varmış ayda yaşayan tavşan lobisi gibi birşey mi :)

Tamamını okudum.Üniversitedeki hocamız buna benzer birşeyler anlatmıştı,şimdi bu yazıyı okuyunca aklıma geldi.Ben doğru olabileceğini düşünüyorum ancak herkesin fikri kendine

Zaten bu dünyada dönen dalaveraların haddi hesabı yok,son yıllarda ortaya çıkan bazı gerçekler bu olayında doğru olabileceğinin ispatıdır.

Stalin’in dinsiz, ateist bir zalim olduğunu bilmeyen yoktur.

tamam her şey hoş güzel. doğru diyelim. Stalin in dinsiz ateist olması mı zalimliğinin sebebi onu anlamadım. hoş değilse neden özellikle dinsiz ve ateist insanların zalim miş gibi benimsetmek istendiğini de anlamadım. dinli ateist olmayan kişiler zalimlik yapmıyorlar mı? günümüzde bile bunu çok net görüyoruz. ama betimlemeden geçememişsiniz

bence burada çok reklam kokuyor. görsellerdeki domainin kaydına baktım private registration görünüyor. forumdan 100 kişi girse siteye ne güzel.

bende mi böyle bir şey yazsam. şimdi 16 yıldızın ne olduğuna baktım ve adınıza baktım, acaba gerçek adınız mı merak ettim.

edit: ben bu yazıyı yazana kadar zaten buyrun buradan yorum yazın diye link bile verilmiş :D

ŞOK BELGEYİ PAYLAŞIYORUM DİKKAT

669082970000.jpg

TAVŞAN KARDEŞ İBRAHİM

olm ben böyle bir yazı yazsam eskeza millet görmesin diye uğraşırım ne reklamı

benim anlamadığım yüz yıllarca bu kadar zahmete girecek ne vardı ayı kontrol edip. Ay dediğin ufacık uydu fırıl fırıl dönüyor ancak. Sonsuz mehtap ortamı mı kuracaklarmış nedir yani.

Mars falan olsaydı bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt