ehlisünnettv

Uğur Yılmaz

non fui, fui, non sum, non curo
GalataSarayı Efendileri
Buraya konusunu açıp tanınırlıklarına katkıda bulunmaya gönlüm el vermemekle bu kadar cehaletin gizlenemez olduğuna kanaat getirdim.Komiktirler ve acz içindedirler genellikle çoğu Türk mizah yapımına taş çıkartıp, kimlerle birlikte yaşadığımızı tekrar ve tekrar sorgulatan oluşumdur.Her yerde aynı videoyu paylaşan malum insanı buraya davet ederim, gel tam senlik ortam "Kemal" isminden bile rahatsız oluyorlar, eminim anlaşmakta güçlük çekmezsin.

https://www.youtube.com/watch?v=cikIOU3cHOA&feature=youtu.be

Kalite yerlerde toplumda şüphe yok. İnsanın üzülmeye bile takati kalmıyor bu durumlarda.

Bu forumda iktidara oy verenlere veya Erdoğan hakkında söylenenler de bunların kopyası o da ayrı mesele.

AKP seçmen profili videoda mevcuttur.

Aslında adamlarda haklı.

Muhalefet yapmayı bilmeyen bir muhalefet var ülkede , sağı solu farketmez hiçbiri beceremiyor işte.

Malesef bunların seçtiği adamlar tarafından yönetiliyoruz.

bu ne ya adamlar körü körüne oy veriyorlar.

röportajdakilern 90%'i bunu diyor: "sevmiyorum", "neden sevmiyorsun?", "bilmiyorum"

ülke ne durumda arkadas, buram buram cehalet akiyor.

İzlerken insanın kalbi sıkışıyor yemin ediyorum :red: Cahil bırakılmış bir toplumda demokrasiden söz edilemez diye boşuna dememişler.

Ehl-i Cinnet TV olmuş bu.

Bonservisi makarna+kömürle alınmış olan sıfatları görmüş olduk.

İçim daraldı gerçekten. Eminim bunların en az 3 çocuğu vardır. Bu sistemde "normal" bir insanın seçim kazanma ihtimali yok. 20. saniyeden sonraki kadın nedir öyle? Kaçmak lazım bu ülkeden..

Ne guzel propaganda. Gozlere baktinizmi. Saga sola kayiyor. Sanki plaka varda o nu okuyorlar :)
Sectikleri kisilerde mevcut yani tek tarafli koyunlar

Amaa birisi dogru birsey soyledi. Muhalefet muhalefet degil maalesef birbirini yiyorlar ve ustekki adamlar da guclu degil. Bahceli mesela Allahinizi severseniz adamda otorite kalmadi herkes dalga geciyor maalesef. Hem chp hemde mhp kokten degismesi gerek

2 saatir adamlarin videoolarini izliyorum ahahha
Ne bombolar var daha

Bunların videolarını izliyerek güzel zamanımı harcamak istemem. İzlememek en iyisi.

sanatci topluma inip incelemek zorundadir ki bu zaten bu donemin en buyuk problemidir.

Söylersin de inanmaz kimse adamların haline bak

Hulogghcu armutlari toplayıp videoya cekmisler. Ülkeyi bunlar yönetiyor işte. Yazık öyle ülkeye.

[FBV]780445428703972[/FBV]

bunlara ne demeli peki

Hadi bu insancıklarla dalga geçelim niye çnkü akp ye oy veriyorlar bunları rezil rüsva edelim küçük görelim.. işte bu ülke bu yüzden bu halde dostum senin gibiler yüzünden.

Birde hemşerim çıktı kendini ifşa ediyor teyze yapma her yerde belli etme nereli olduğunu memleketimi kötü gösterme :D

İnsanın videoyu izleyince buradaki bir çok insanda benimle aynı oranda bu ülkeyi yönetecek insanı seçme hakkına sahip diye üzülüyor.

İnsanların nasıl körü körüne inandığı yine "SSK'yı batırdı yoo" diye dolaşmasından anlaşılıyor. Adamın o zaman 6 yılda yaptığı zararın 10 katını şuan 1 yılda yapıyor kurum.

Geri
Üst Alt